My life of melodies.

blogindlæg

My life of melodies.

Skrevet af
Musicgirl
Oprettet 7 år 2 måneder siden

Mit liv er fyldt med musik, for at være helt præcis har jeg musik overalt og det er fordi musik er alt jeg har. Musik for mig er den ene ting som altid var ved min side. Musik kunne få mig til at græde, grine, smile og vigtigst af alt glemme alt andet i verden. Musikken blev mit hjem. Musikken blev en del af mig. Når jeg står på scene og spiller sammen med min gruppe, føler jeg mig mere hjemme ind jeg nogensinde har gjort før. Jeg føler mig tryg. Eller hvis jeg tager til en koncert med mine venner, begynder jeg at smile og sige til mig selv at jeg har fundet min plads i verden. Når jeg begynder at spille føler jeg fuldkommen, som om min instrument er en del af mig. Jeg har det som om intet kan vælte mig, som om alle min byrder forsvinder og at jeg endelig kan trække vejret igen.

Selv når jeg ikke spiller eller hører musik, er jeg stadigvæk omringet af musik. Jeg har noder over alt tænkeligt; snørebånd, stearinlys, plakater, billedere, figurer, kopper, servietter, puder, sengebetræk, tasker, tøj, smykker, hårpynt osv., ja selv på min læbepomade. Og hvorfor spørg du måske, men kort sagt er det fordi noder og musik for mig betyder hjem, tryghed og kærlighed.

Og hvorfor så det? Musikken har været der hele mit liv og vil altid være en del af mit liv. Fra den første tone jeg hørte mens jeg lå i min mors mave – til den sidste jeg kommer til at høre inden jeg en dag skal dø. Jeg begyndte til musik i en ung alder og faldt allerede tidligt ud af flokken. Mens alle mine venner hang ud med hinanden og gik til alle mulige idrætsgrene gennem skole årene, holdt jeg fast i musikken og tilbragte alt mit tid på min lokale musikskole. Musikskolen var også der jeg fik alle mine venner, og mest af alt var musikken et frirum væk fra mine forældre og den smerte der fulde. Det var også gennem musikken at jeg fandt den rette efterskole for mig, det sted der gav mig et nyt hjem, da mit gamle hjem ikke længere eksisterede. Og nu giver musikken mig en karriere mulighed. Så ja, musik har stor betydning for mig, og min passion for musikken vokser dag for dag. Og jeg kan slet ikke forestille mig at skulle lave noget andet ind musik.

Så her kommer mit budskab til jer. Find jeres ”Melody” i livet. Om det er musik som mig eller noget helt andet er liget meget. Det kan være drømmen om en familie, et bestemt karriere job, måske en bestemt person i jeres liv, fodbold, dans, digte, eller hvad i nu brænder for. Bare gå ud og find det, og når i finder det så giv aldrig slip på det igen, lad det føre dig gennem livet. Gå med hjertet og lev det liv som føles rigtig for dig.

For livet handler om at fylde livet med det du elsker. Så gå ud og find den ene ting, som gør du har lyst til at vågne hver morgen. Gå ud og find den ene ting som du ikke kan leve uden. Gå ud og find dit stå sted.

Lev livet med hjertet og alt skal nok finde sin plads med tiden.

Knus Musicgirl

Arion - You're My Melody (+ lyrics)

Kommentarer

Fuck hvor er du sej. Knus tilbage til dig

462

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program