The chaos inside of me

blogindlæg

The chaos inside of me

Skrevet af
Musicgirl
Oprettet 7 år 3 måneder siden

Jeg ved ikke længere hvilken vej jeg skal gå. Jeg ved ikke længere hvad jeg skal gøre. Jeg ved ikke længere hvad jeg skal sige. Jeg ved ikke længere hvad jeg tænker. Kender du det? Alting er bare et stort hul. Sådan har jeg det lige for tiden og jeg kan ikke finde op og ned på det mere, så nu "skriger" jeg det her:

Jeg er træt og jeg kan ikke klare det mere. Jeg ved ikke hvad jeg må føle eller sige. Og det er ikke bare for en dag eller to. Det er flere år siden jeg ikke har følt sådan her. Jeg kan ikke huske hvordan livet føles uden smerten, uden mørket, uden den konstante facade. Jeg føler mig håbløs, uelsket, ensom og død. Jeg græder stort set aldrig mere og hvis jeg gør, mister jeg kontrolen og jeg kan ikke holde ud at være i mig selv. 

Nogle dage er bedere end andre , men i den sidste ende, er det bare dage der passere, en efter en. De fleste dage føles bare som en lang dag der aldrig ender. Nogen gange sover jeg i dage, hvor jeg andre gange slet ikke sover overhovedet. Natten er dog den værste. Jeg føler mig fanget i mit eget marridt, og jeg kan intet gøre før næste morgen. Hver nat fanges jeg alene med mit eget jeg. Alene med mit indre.

Rundt omkring mig har jeg læger, psykiatrie, socialrådgiver osv. Jeg skal til samtaler hele tiden, og svare på alverdens sprøgsmål, men jeg kan ikke svare på dem. Jeg ved ikke hvad jeg føler, hvad jeg tænker, eller hvad jeg ønsker af hjælp. Jeg er bare tom og til hver eneste møde sider jeg der stum og alligevel fyldt med kaos og det eneste jeg virkelig ønsker mig er at have en ved min side, som kan forstå min stumme ord. Og hun eksister, men er så langt væk. Men jeg har brug for hende. Jeg har brug for hun kommer tilbage og redder mig igen. At hun aldrig forlader mig igen. For hun er mit sikkerhedsnet.

SÅ HØR MIT RÅB OG SEND MIN ENGEL HJEM, FOR JEG KAN IKKE KLARE DET SELV!

Alt jeg ønsker mig, er en som er der for mig, holder af mig, lytter til mig og kan være ved min side når smerten er værst. Alt jeg ønsker mig er et KRAM fra min engel.

Knus Musicgirl

PS. Gå ud og find jerer egen engel og fortæl dem at de betyder alt for jer. Den bedste gave at give nogen, er at fortælle dem at de betyder alt for dig.

Lesley Roy - Thinking out loud Lyrics

Kommentarer

Har det på helt samme måde som dig musicgirl!
Fra kizzerpigen.

561

Hej Musicgirl. Jeg kan virkelig sætte mig ind i det du har skrevet, har det på samme måde som dig, har bare ikke kunne få det skrevet ned, ligesom du så godt har gjort. Super godt skrevet.

522

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program