Inden du selv stiller et spørgsmål

 

Tandlægebrevkassen svarer kun på udvalgte spørgsmål

OBS: Tandlægebrevkassen modtager så mange spørgsmål, at vi ikke kan give alle svar. Du kan derfor ikke være sikker på at få svar, hvis du stiller et spørgsmål til tandlægen. 

For at så mange som muligt alligevel kan få hjælp, har vi fundet frem til de spørgsmål vi oftest modtager omkring tænder, og samlet dem i en oversigt, som du kan finde her

Skære tænder

brevkassespørgsmål

Skære tænder

brevkassespørgsmål af
Efterskolepige
15 år
Oprettet 7 år 2 måneder siden

hej:)

jeg skære tænder. ikke meget. Jeg har ikke ondt, men sidst jeg var til tandlægen kunne tandlægen godt se det lidt på min hjørnetand. Skal til tandlæge igen til foråret, og jeg er meget meget nervøs for det. For hvis jeg nu stadig skære tænder, så skal jeg nok have en bideskinne, og har bare hørt, det er virkelig ubehageligt. Man kan ikke trække vejret, og man får kast op fornemmelser og sådan noget. Er det virkelig sandt? Jeg får nogle gange bare kast op fornemmelser af at børste de inderste tænder!!!

Kh mig

Svar: 

Hej Pige 15 år

Tak for dig spørgsmål om at skære tænder. Jeg har for nogle få måneder siden svaret på præcist det samme spørgsmål og jeg tænker, at det enkleste er, at du går lidt baglæns i tandlægebrevkassen og læser mit svar til overskriften "skære tænder".

Med venlig hilsen

Niels Hansen, tandlæge

nielshansens billede
Niels fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program