No contact rule, virker det?

forumspørgsmål

No contact rule, virker det?

forumspørgsmål af
19´årig
19 år
Oprettet 7 år 3 måneder siden

Hej. I september slog min kæreste op, efter vi næsten havde været sammen i et år. VI var utrolig tætte og var tit sammen, men så kom hun på efterskole. Efter hun slog op, har jeg prøvet at få hende tilbage på mange forskellige måde de sidste par måneder. Men hun snakker kun med hendes veninder og hendes mor nu. hun udskyder vores aftaler om at mødes. Hun skriver ikke til mig, jeg skal altid starte vores samtaler. Mit spørgsmål. Nu hvor jeg har gjort så meget og sikkert virkede utrolig desperat. Vil det virke for mig at bruge "No contact rule" og lade være med at kontakte hende i 1 måned eller 2? Hun er på efterskole og har en masse ting hun vil finde ud af, men svarende vil hun finde selv, så skal jeg ikke bare håbe at hvis jeg lader være med at gøre noget, så kommer hun til at savne mig og vil have mig tilbage. Hvad tænker i?

Kommentarer

Jeres forhold er slut og jeg ved det kan være svært, men jeg tror desværre gnisten er udløbet og hun ikke har interesse for dig mere. No contact rule kan bruges til at glemme hende og imens kan du finde dig en hobby. Fitness, fodbold, håndbold, musik eller ihvertfald noget der får tiden til at gå uden at du tænker på hende, vil hjælpe en del på det.

Held og lykke

705

Hej du. Har du overvjet hun ikke er det værd, det virker som om du godt kunne lide at være sammen med hende pigen, du savner hende ja, men hun virker ikke til at behandle dig særligt godt! Måske har hun ikke føleser for dig mere, og slog op af helt oprigtige grunde. Hvis det er tilfældet er det sådan det er, vi kan ikke styre hvad andre mennesker skal føle. Det er til gengæld ikke i orden at hun ikke giver klar besked, det ved jeg jo selvfølgeligt ikke om hun har, men det virker ikke sådan. Hvis du er i tvivl om hvad hun vil, at hun nogle gange viser lidt interesse må du jo give hende et ultimatum, hvis hun kan sige direkte at hun ikke er interesseret, lader du hende være. Det kræver bare du en indtillet på det, på at give slip. Da det skete for mig gik der næsten et år før jeg var ovre det. En dag blev jeg bare enig med mig selv, om det ikke vær at bruge mere tid på det.Tid er Tid brug den fornuftigt. Håber du finder en der er værd at bruge tid på.
Hilsen Liv

714

I mit hoved er hun stadig værd at bruge tid på, elsker hende dybt

698

Vær ærlig overfor hende.
Fortæl hende hvordan du har det. Ærlighed er det bedste middel, som jeg kender til, hvis jeg skal tale ud fra mit eget forhold.
Det kan være hårdt og smertefuldt, men som regel er det den største kilde til udvikling. Giv hende tid (ikke pres på) og når lejligheden byder sig.. så slå til! Tag en ærlig snak med hende. Fortæl hende hvordan du har det, hvad der sårede dig, din forvirring/undring ved at i skulle gå fra hinanden.. Og at du stadigvæk er forelsket i hende og holder rigtig meget af hende.

Det værste der kan ske er at vi begge to får afklaret at i ikke være ment til hinanden som kærester. Og det er måske ikke så skidt igen!
Ellers så får i netop talt igennem og kommet til bunds i alle "misforståelserne" (eller hvad der har fundet sted). Ved at gøre sådan som jeg anfaler at du skulle gøre, så giver du mulighed for at et åbent forhold mellem jer kan udvikle sig med god kommunikation.

At kunne kommunikere med hinanden på sådan et udviklet og nuanceret plan, som man kan idag, er virkelig en gave, som man må gøre sit allerbedste for at udnytte. Og behovet for at kommunikere med hinanden har altid fundet sted blandt os mennesker.

Håber at du kan bruge mine ord til noget.

Freja

728

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program