Pik?

brevkassespørgsmål

Pik?

brevkassespørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 7 år 3 måneder siden

Hvordan kan jeg få en længer penis? hjælp

Svar: 

Hej med dig,

Der er mange drenge, der ligesom dig sidder og tænker på, om der mon er noget man selv kan gøre for at ens krop vokser. Det kan være rigtig svært at være i din alder, hvor kroppen stadig er i gang med at vokse, eller måske slet ikke er gået igang endnu, fordi der sker så meget med hele kroppen hele tiden og fordi man skal vente lang tid før ens krop er som man gerne vil have den til at se ud. Du skal dog vide, at din penis ikke er helt færdigudviklet før du er i starten af tyverne, og derfor kan der sagtens nå at ske meget mere med din penis' længde. Jeg kan dog godt forstå, at det kan være svært at vente. Der er dog desværre ikke meget der tyder på, at man selv kan gøre noget, som øger længden på ens penis på en enkel og ufarlig måde.

Det er dog altid en god ide at leve sundt, idet det giver kroppen de bedste muligheder for at vokse sig stor og stærk. Det gælder også for dine kønsorganer.

Jeg vil også fortælle dig, at penisser kan se meget forskellige ud fra person til person. Nogle er lange, nogle er korte, nogle er tykke, nogle er tynde, nogle er lige, mens andre er skæve. Det er meget forskelligt, men alle de forskellige former er helt normale og som de skal være. I gennemsnittet er en penis mellem 10-18 cm lang, men det er også helt normalt hvis den er kortere eller længere end det. Jeg skriver dette fordi jeg håber at det kan berolige dig at vide at penisser kan være meget forskellige og at det er helt okay!

Måske kunne du øve dig i at tænke positivt omkring din penis. Vær stolt af den du har. Faktisk er det ofte sådan, at hvis man udstråler selvtillid og accept, så synes andre også at man er flot. Det gælder for så vidt også for ens penis. Man er selv tit ens egen værste kritiker, og det gælder også for ens krop. Måske kender du det fra nogle af dine venner, som synes der er noget i vejen med den måde de ser ud på, og det kan andre slet ikke se. Mit bud er, at du selv er meget mere bekymret for om du ser normal og ordentlig ud end andre er. 

Så husk på, at normale penisser kan se helt forskellige ud, selvom de alle er normale og at det tager tid før din penis er fuldt udvokset, hvorfor den altså godt kan nå at vokse i nogle år endnu. 

Måske var det ikke lige det svar du håbede på, men jeg håber alligevel at du kan bruge det, og at det måske har givet dig lidt ro :-)

Godt nytår!

De bedste hilsner,

Astrid

 

Astrids billede
Astrid har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program