Søndagsdepression og problemer i paradiset

forumspørgsmål

Søndagsdepression og problemer i paradiset

forumspørgsmål af
Depri
17 år
Oprettet 7 år 6 måneder siden

Jeg har en tendens til at være deprimeret hver eneste søndag. Det er det samme jeg foretager mig.

Efter to dages druk, og problemer med drenge, alkohol og blackouts, sidder jeg igen den sidste dag i weekenden og hører den sørgelige playliste jeg har oprettet til disse dage. Jeg græder og jeg har ingen motivation.

Det eneste jeg laver er at kigge ud i luften og overveje livets eksistens, min eksistens og hvordan at alt hvad jeg foretager mig (specielt i byen) er fuldstændig idiotisk.

Jeg har masse af skoleafleveringer som jeg ikke skænker en eneste tanke, eller jo det gør jeg, men jeg kan ikke lave dem fordi mit hovedet er fyldt op med ingenting. I går fik jeg af vide af en pige jeg ikke kender at hun kendetegner mig som hende med problemer i paradiset, drengeproblemer :-/

Kommentarer

I stedet for at drikke dig fuld hver weekend, få moralske tømmermænd og komme bagud med skolearbejde, kunne du overveje at at finde en anden hobby. Vær sammen med nogen af dine venner og få talt ud om dine problemer, helst uden alkohol og find noget du virkelig interesser dig for og udøv den interesse som en måde at slippe væk fra din søndags depression.

Derudover tror jeg der er mange som er lidt depri om søndagen, mest fordi man ikke kan være lang tid oppe, mandag er kun en dag væk og at en masse skolearbejde skal laves på denne dag. Så du er helt sikkert ikke alene :)

698

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program