Numse

brevkassespørgsmål

Numse

brevkassespørgsmål af
Fimse
18 år
Oprettet 7 år 6 måneder siden

Hej jeg er en dreng på 18 år og jeg har rigtig mange numse hår hvordan har jeg fået dem ?? og hvordan kan man fjerne dem. overvejer og spørge min mor og hun vil fjerne dem men syntes det vil være lidt underligt at en´s mor skal rode ved en´s røvhul. er der nogle der har en god ide? (svar tak) 

Svar: 

Hej med dig

Numsehår er en helt naturlig del af det at blive voksen. Nogle fyre for det og andre gør ikke. 

Jeg kan godt følge dig i det her med at det er ufedt at skulle have sin mor til at være så tæt på numsen, så jeg tænker at andre veje nok er bedre. 

1. Accepter at hår på måsen kan være en helt naturlig del af det at blive voksen. Langt de fleste mænd har dem. 

2. Barber hårene af med enten skraber eller barbermaskine. Det kan godt være lidt svært at gøre selv, men med et spejl, øvelse og tålmodighed kan det godt lade sig gøre. Det er også en mulighed at fjerne hårene med voks, men det er måske liiiidt sværere at gøre selv?

3. Betal dig fra at få fjernet hårene ind imellem. Der findes masser af steder der kan hjælpe med hårfjerning. Ofte med voks. De fleste vil nok synes det er lidt en dyr fornøjelse, men hvis man er rigtig ked af hårene kan det jo sagtens være pengene værd. 

Vælger du 2 eller 3 skal du vide at skidtet kommer igen...ligesom alt andet hår på kroppen. 

Det vigtigste er at vide at der ikke er noget rigtigt eller forkert. Du kan beholde eller fjerne hårene som du føler det bedst for dig. 

Held og lykke med det
Niels-Christian

 

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program