Lodret løgn

forumspørgsmål

Lodret løgn

forumspørgsmål af
Mads
16 år
Oprettet 7 år 7 måneder siden

Hvad gør man, når man bliver løget/får fortalt usandheder lige op i ansigtet af folk der udtaler sig, om noget de hverken ved noget om eller har sat sig ind i? Heldigvis handlede det bare om havregrød denne gang. Jeg spurgte om hvad det der er lignede og lugtede af havregrød indeholdte. Jeg fik at vide, at det bare var havregryn, mælk og sukker. Det viser sig så dagen efter, at det højst sandsynligt var havregryn og vand. Det skete måske ikke så meget denne gang, men man står vel ikke og lyver folk op i ansigtet, fordi man bare videregiver (instinktive) gætterier som sandhed. Det er i hvert fald svært for mig at få tillid til sådanne mennesker.

Kommentarer

tror ikke det var en løgn, mælk i havregrød smager faktisk godt. det er forskelligt hvad mennesker gør og derfor er der intet der er rigtigt eller forkert. du må lade være med at have småting til at gå dig på.

874

synes måske også det er lidt vildt at kalde det en løgn og blive så vred over det. Hvad er det for nogle andre ting som du ikke har tillid omkring??

887

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program