Har virkelig brug for svar nu, der er gået langt over 10 dage hvor bliver det af

brevkassespørgsmål

Har virkelig brug for svar nu, der er gået langt over 10 dage hvor bliver det af

brevkassespørgsmål af
Frederikkr
17 år
Oprettet 7 år 7 måneder siden

hey CB

jeg skriver ind til jer fordi at jeg for noget tid siden har skrevet et spørgsmål tror jeg kaldte det et eller andet med diva, den perfekte fyr, Canada, 2 gode råd tror det var det jeg kaldte det men er ikke helt sikker. Men ihvertfald har i ikke svaret på mit spørgsmål og er lidt i tvivl om 2 ting som kan indebære hvorfor i ikke har svaret på det, er det fordi at ca 2 uger for sendte jeg det samme spørgsmål bare hvor jeg bad jer om at i ikke skulle redigere det men hvor i svarede at det var i forpligtede til og at enten skulle jeg sende et nyt hvor i gerne måtte beskytte anonymiteten ellers måtte jeg sende som alle ikke kunne se det, men jeg valgte at sende spørgsmålet igen hvor i gerne måtte redigere det men hvorfor har i ikke svaret er det pga det for eller vil ikke ikke forstår det ikke da der er gået over 10 dage og har virkelig brug for jeres hjælp det samme gælder mine søstre som også har skrevet herind, håber at i ser det her og snart vil svare mig da jeg har ventet længe ved ikke måske kan det også være fordi at der bliver sendt rigtig mange spørgsmål ind i teenageliv og i ikke kan nå at svare på dem alle, uanset hvad håber jeg i kan hjælpe og svarer hurtigst muligt. xo Frederikke

Svar: 

Hej med dig

Vi har dit spørgsmål og en rådgiver er i gang med at svare. Der er ikke gået over 10 dage endnu. Der er gået 9 dage og du vil få svar senest i morgen. 

Ofte lykkes det os at svare noget hurtigere, men ind imellem kan der gå op til 10 dage når der kommer mange spørgsmål på en gang. 

Som sagt får du svar indenfor de 10 dages frist...hvilket vil sige senest i morgen. 

Venlig hilsen

Niels-Christian

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program