Er det ok???

brevkassespørgsmål

Er det ok???

brevkassespørgsmål af
Anonyme
14 år
Oprettet 7 år 7 måneder siden

Jeg kan rigtig godt lide at tage alt min søsters sexlejetøj ind på mit værelse, og gøre det hyggeligt med stearinlys og alt det der, og så ligge på gulvet helt nøgen og onanere, jeg stønner ret højt og meget, så en dag blev jeg opdaget af min tvillingebror, (han går i min parralel klasse) han fik fri langt før tid, jeg lp nøgen på mit gulv, jeg stønnede virkelig højt, sp kom han ind af døren og så mig ligge der, hans pik blev stiv, og han gik hen til min seng og tog sit tøj af, og lagde sig der at onanere, hon kom ned på gulvet, og han lejede ligt med mig, smurgte mig ind i glide creme osv... Vi lå så og spillede på hinanden til vi begge to kom... Er det ok??

Svar: 

Hej med dig. 

Tak for dit brev. Lad mig starte der, hvor du slutter. Du skriver, at du og din tvillingebror har onaneret ved siden af hinanden og med hinanden til I begge kom, og spørger om det er ok. I Danmark er sex mellem søskende ulovligt og kaldes incest. Det vil sige, at det, set med lovgivningsøjne, ikke er okay at være sammen med sin bror seksuelt. Ligesom det heller ikke er lovligt at have sex med sine forældre, bedsteforældre eller stedforældre.

En anden del af det tænker jeg er, at det kan komplicere dit forhold til din bror, at du er sammen med ham seksuelt. Når I bor under samme tag, og er i familie, kan det blive akavet og kan muligvis give nogen dynamikker i dit forhold til ham, som jeg ikke tænker er sunde. Men når det så er sagt, så er det naturligt at onanere og også at have lyst til at onanere med andre - du kan evt. læse mere om onani her. Ligesom det også er helt almindeligt at have lyst til sex og eksperimentere med sexlegetøj m.m. Jeg vil anbefale, at du i fremtiden finder en anden at gøre det med end din bror. F.eks. kan du udforske det seksuelle med en eventuel kæreste, ven/veninde eller anden, du er tryg ved. Sex er godt og dejligt, men er også meget intimt, så derfor kan være godt at tænke over, hvordan det vil påvirke relationen til den, du er sammen med. 

Jeg håber, at du kan bruge mit svar. Du er altid velkommen til at kontakte os i vores chat
De bedste hilsener,
Pernille

PernilleNs billede
Pernille har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program