Pigen

brevkassespørgsmål

Pigen

brevkassespørgsmål af
Anonym
23 år
Oprettet 7 år 8 måneder siden

Hej,

Jeg vil gerne have hjælp til et problem jeg har omkring forelskelse.

Det er sådan at jeg har mødt en pige for længe siden og har ikke gjort noget ved det selvom jeg har på fornemmelsen at hun gerne vil i kontakt med mig, jeg følger hende på instagram og hun har godkendt at jeg kan følge hende, det skal lige siges at jeg har været på hendes arbejde før jeg fulgte hende på instagram og hun ved hvem jeg er men jeg står i det dilemma at jeg gerne vil møde hende i byen men jeg ved ikke hvad man kan snakke om ud over at sige hej til hinanden, hvilken emner kan man komme ind på når man snakker sammen i byen? Vil gerne have hendes nummer når jeg møder hende i byen.

HJÆLP

Svar: 

Hej du,

Hvor er det dejligt at høre at du er blevet forelsket. Det er en fantastisk følelse, som jeg håber du nyder, selvom det også ofte er forbundet med en masse spørgsmål og tvivl. Jeg kan godt forstå du gerne vil møde hende og se om det kunne blive til noget mellem jer. Jeg vil prøve at komme med nogle bud på hvad du kan snakke med hende om, hvis du møder hende i byen. Jeg håber du kan bruge det!

Jeg tror næsten alle kender til at være bekymret for om man vil kunne finde noget at snakke med den pige man er forelsket i. Man vil jo gerne imponere hende og gøre så hun husker en, men heller ikke være for meget eller ende med at sige et eller andet plat, så hun synes man er åndssvag. Heldigvis er det sådan, at når man står i situationen så går det hele ofte lidt nemmere end man frygtede, fordi man så er to til at snakke sammen, og lige så snart man er kommet igang, så plejer det jo at gå helt ad sig selv. Det kan dog være en god ide at forberede sig lidt, og jeg synes derfor også at det er et godt spørgsmål du stiller, for det giver dig mulighed for at øve dig lidt inden du måske møder hende i byen.

Du spørger hvilke emner man kan komme ind på og der tænker jeg at du har en fordel i allerede at vide en smule om hende i forvejen: du har arbejdet med hende og følger hende på instagram. Derfor ved du også lidt om hvad hun går op i og hvad hun bruger hendes tid på. Det kan være et godt trick at snakke om noget som hun brænder for, fordi hun så ville have en masse at sige om det. Desuden vil hun formentlig også føle sig hørt og set hvis du vælger sådan et emne. Hvis hun nu fx går meget op i madlavning, så plejer det også at virke meget godt, hvis man fortæller om ens egne erfaringer med det emne. Du kan jo se om du kan finde nogle emner, hvor du også enten er virkelig god, eller selv brænder meget for det eller måske har oplevet et eller andet sjovt med det engang, som du kan fortælle. Piger plejer at kunne lide når fyren viser oprigtig interesse og selv er en del af samtalen. Du kan også vælge et emne, som du ved en hel del om. Måske noget du brænder for. Men sørg for at inddrag hende i samtalen, så hun ikke føler sig udeladt. I kan også snakke om noget I har tilfælles, fx. hvor I mødtes. Måske havde I nogle sjove kollegaer, du kan spørge ind til. Det plejer også at virke godt at man spørger ind til det der sker lige der hvor I er, fx. hvem hun er i byen med, hvor de ellers har været henne, om du kan byde hende på en drink og så videre. Du kan også give hende et kompliment, hvis du synes situationen indbyder til det.

I forhold til, at du gerne vil have hendes nummer, så tænker jeg det er vigtigt at du signalerer det rimelig tydeligt. Man kan hurtig misforstå hinandens signaler og det ville jo være rigtig ærgerligt hvis hun ikke forstod at du faktisk gerne ville have hendes nummer. Selvfølgelig skal man ikke spørge som noget af det første, da det kan virke lidt voldsomt når man ikke kender hinanden så godt, men du kan måske afslutte med at fortælle hende at du synes hun virker sød at snakke med og om du må få hendes nummer så I kan fortsætte samtalen. Det lyder jo til, at hun har vist noget interesse for dig, så det kan jo sagtens tænkes at hun gerne vil have mere kontakt med dig og bliver rigtig glad for at du spørger.  

Til sidst vil jeg også lige huske dig på, at hun sikkert har det på samme måde som dig hvis I kommer til at snakke sammen i byen. Det er ikke kun drenge, der kan have bekymringer om hvad man mon kan snakke om - det kan piger også. I er sammen om det og det skal nok gå!

Jeg vil ønske dig held og lykke med det, og så håber jeg du får hendes nummer! :-)

De bedste hilsner,

Astrid

Astrids billede
Astrid har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program