TIS

brevkassespørgsmål

TIS

brevkassespørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 7 år 8 måneder siden

Hej jeg er en pige på 12 år og onaner men akal tisse efter 2 min er det nomalt og er der et trick så man kan onanet længe tid af gangen

Svar: 

Hej med dig,

Jeg kan godt forstå det er lidt irriterende at du skal tisse efter 2 minutter, og at du undrer dig over at det sker hver gang. Jeg vil prøve at give nogle råd, som jeg håber du kan bruge! Onani skal jo gerne være en dejlig oplevelse, hvor man lærer sin krop bedre at kende og nyder følelsen.

Det er faktisk helt normalt at man kan opleve at man skal tisse når man onanere, da man kan komme til at spænde lidt i underlivet eller presse nogle bestemte steder med fingrene eller det man onanere med, som presser på blæren. Du kan prøve at gøre det til en vane at tisse af lige inden du onanerer, så du er sikker på at du ikke skal tisse. Hvis du stadig føler du skal tisse, så kan du måske bedre slappe af undervejs nu du ved at du lige har tisset og derfor formentlig ikke skal allerede igen. Hvis det er ubehageligt, så er det selvfølgelig vigtigt at du stopper, da onani som sagt skal være en behagelig og dejlig oplevelse.

Nogle kan også føle de skal tisse lige op til at de får en orgasme. Måske er det også det der sker hos dig? Du kan prøve at slappe af i kroppen selvom det føles som om du skal tisse, og se om det måske er fordi du er ved at komme at det føles som om du skal tisse. Du kan evt. lægge et håndklæde under dig eller onanere i badet hvis du er bange for at du kommer til at tisse, da der så ikke sker så meget ved at du kommer til at tisse. Mange spænder nemlig op i kroppen lige inden orgasmen, og den følelse kan godt gøre man føler man skal tisse.

Du kan også prøve at udforske om andre måder at onanere på gør oplevelsen bedre. Der er uendelig mange måder at onanere på, det er bare fantasien der sætter grænser. Du kan prøve dig frem om der er noget du kan lide og som ikke gør at du føler du skal tisse efter bare to minutter. Nogle kan bedst lide at ligge på ryggen, andre kan bedst lide at sidde op, andre igen at stå op. Nogle kan bedste lide at bruge fingrene, andre kan bedre lide at bruge puder/dyner og hvad man ellers lige har. Som sagt er det noget du må prøve dig lidt frem med. Du kan evt. prøve at læse her, der står mere om pigers onani.

Held og lykke med det!

Venlige hilsner,

Astrid

Astrids billede
Astrid har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program