Skal jeg gøre det?

brevkassespørgsmål

Skal jeg gøre det?

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 7 år 9 måneder siden

Jeg har altid set xfactor, voice junior, the voice osv. Elsker også at synge. Alle omkring mig siger at jeg virkelig burde stille op til voice junior eller sådan noget. Det kunne jeg faktisk godt tænke mig, men jeg synes bare overhovedet ikke at jeg selv synger godt. Har prøvet at optage mig selv, det lyder virkelig ikke godt. Så er i tvivl om menneskerne omkring mig bare siger det for at være søde, eller om jeg virkelig synger godt. Tør bare heller ikke stille op i voice junior, og så bare blive til grin, fordi mine venner og familie havde løjet for mig. 
Burde jeg gøre det?

Svar: 

Kære du

Først og fremmest synes jeg det er vildt fedt at du er glad for at synge. Det håber jeg du vil blive ved med lige meget om det bliver i et talentshow, i et band eller "bare" foran spejlet. At gøre ting der gør os glade er nemlig bare vigtigt at holde fast i. 

Og så til dit spørgsmål. Er det dig der har alt for kritiske ører når du lytter til din egen sang eller er det de andre der gerne vil være søde når de siger at du bude melde dig til et talentshow?
Jeg synes du har gjort det rigtig godt allered eved at prøve at optage dig selv. Jeg tænker at det næste skridt måske kunne være at kontakte en sanglærer. Og faktisk tænker jeg at det ville være rigtig godt lige meget hvad. En sanglærer vil i hvert fald helt ærligt kunne fortælle dig om du har talent eller ej. Om du synger godt. 
Og hvis nu en sanglærer siger at du ikke helt synger godt nok til at stille op i konkurrencer kan det jo være at du i stedet kan få nogle gode råd til hvordan du lærer at synge endnu bedre end du gør nu...hvis det altså er det du gerne vil. 

Nu ved jeg ikke hvor i landet du bor, men hvis du prøver at google dig lidt frem findes der masser af musikskoler og private sanglærere over hele landet. Jeg er sikker på du også vil kunne finde en i nærheden af hvor du bor. 

Held og lykke med det
Niels-Christian

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program