blowjob

brevkassespørgsmål

blowjob

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 7 år 9 måneder siden

hej, jeg er en pige på 15. Jeg har fået en sød kæreste og vi har det godt sammen. jeg er begyndt at give ham blowjob. i begyndelsen var det lidt svært, men nu går det fint. Når han sprøjter mig i munden så drikker jeg det og jeg kan godt lide det og det ophidser mig. Men så har jeg jeg snakket med en veninde der siger det er usundt og der kan være urenheder i. Jeg har prøvet at kikke på nettet men har ikke kunne finde noget om det skulle være usundt. Men min veninde plejer at vide hvad hun snakker om. jeg ville da være ked af hvisl hun har et for som sagt nyder jeg det. Ved I noget om det?

Kh Thea

Svar: 

Kære Thea,

Det lyder rigtig dejligt for dig, at du har fundet dig en sød kæreste, som du har det rigtig godt med!

Du fortæller, at du er begyndt at give din kæreste blow jobs, men at du er blevet i tvivl om det er usundt at sluge sæden, efter din veninde har fortalt dig dette.

Der er mange myter om sæd, og det kan være svært at finde rundt i hvad man skal tro, og ikke skal tro. Jeg kan berolige dig med, at sæd ikke er usundt, og at du slet ikke behøver bekymre dig om dette. Sæd indeholder en blanding af fedt, kalk, hormonstof, hvide blodlegemer og cellerester. Der er ikke noget usundt i det overhovedet, så længe det er i så små mængder som det er. Da sæd indeholder fedt, er der også rygter omkring at sæd er fedende. Dette er dog i princippet også en myte, da man vil skulle sluge rigtig(!) meget sæd for at det vil være fedende. I en normal udløsning kommer der ca. en tsk fuld sæd, hvilket svarer til ca. 5 kalorier. Du skal altså op og sluge sæd omkring 40 gange på en dag før at sæd begynder at sæden ville have bare lidt en lille bitte smule indflydende på din krop. Lidt på samme måde kan du sætte det op ift. om det er usundt - sæden er i så små mængder, at det ikke har nogen indflydelse på din krop.

Mange hilsner

Christina.

 

Christinas billede
Christina fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program