Hej

brevkassespørgsmål

Hej

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 7 år 9 måneder siden

jeg er forelsket i en pige som er te og hvad skal jeg gøre

Svar: 

Hej med dig

Hvor er det dejligt for dig at du er forelsket. Det kan være en dejlig følelse, men det kan samtidig være frustrerende, hvis man ikke ved hvad man skal gøre. Det er dog svært for mig at give dig et konkret råd, da du ikke skriver så meget i dit spørgsmål. Så jeg vil derfor komme lidt ind på nogle generelle råd, som du måske kan bruge. 

Hvis man er interesseret i en person kan det nogle gange være en ide at gøre sig selv "lidt synlig" for personen. Det du for eksempel gøre ved at opsøge eller snakke til hende. Samtidig kan du prøve at lægge mærke til om hun også virker interesseret. Det kræver dog, at det er en du ser lidt i hverdagen så du har mulighed for det. Det kan dog godt være lidt svært at aflæse hvis hun fx genert, og måske derfor ikke virker opsøgende over for dig.  

Hvis du har behov for at snakke med nogle om dine følelser kunne en ide også være, at du evt. snakker med en af dine forældre eller en kammerat. Det kan være de har et godt råd til dig, nu når de kender dig lidt bedre. Jeg har givet dig et meget bredt svar, så du er også mere end velkommen til at skrive til brevkassen igen eller henvende dig i en-til-en chatten her på hjemmesiden, hvor du anonymt kan chatte med en vejleder her

Venlig hilsen Maria 

MariaFPs billede
Maria har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program