Sex

brevkassespørgsmål

Sex

brevkassespørgsmål af
Anonym
9 år
Oprettet 7 år 10 måneder siden

Hej med dig jeg er en dreng på 9 og jeg har en kæreste på 9 1/2 år vi har snart været sammen i 2 år og vi snaver og røre hved hinanden alså nøgne vir har slikket/suttet men vi har set porno og onarneret men vi har ikke haft sex men vi ved ikke om det er fortideligt jeg har også nogle kondomer vi tog fra min storesøster vi har sat dem på men vi er aldrig kommet længer men vi vil gerne havde sex men vi er bange for kondomer springer for jeg for næmt ud løsnimig og hun har menstruation så skal vi prøve æller bar gøre som vi plæjer

Svar: 

Hej med dig

Det er super godt du skriver når der er noget du er i tvivl om. 

Sex kan være rigtig dejligt, men også lidt svært...særligt i starten, og derfor kan jeg også godt forstå at der er mange ting I er i tvivl om. 

Jeg vil mede det samme sige at jeg helt sikkert synes at det er for tidligt for jer at have sex. I Danmark er det sådan at det er mest normalt at unge er omkring 15-16 år når de har sex første gang. Nogle starter lidt før og der er også en del der er voksne før de har sex første gang. 

Det er helt naturligt at have lyst til og være meget nysgerrig på sex, men der er bare langt fra at være nysgerrig og så til at kaste sig ud i det. Derfor synes jeg helt sikkert at I skal vente noget tid endnu og fortsætte med at kysse og røre ved hinanden noget tid endnu før I kaster jer ud i at afprøve sex. 

Bedste hilsner 
Niels-Christian

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program