Forvirret

brevkassespørgsmål

Forvirret

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 7 år 11 måneder siden

Hej!

Jeg står i et dilemma! Det der sker er, at jeg lige nu er kærester med en dreng, som jeg rigtig godt kan lide, men jeg tror ikke jeg er forelsket i ham og jeg har bare en den der følelse man skal have når man har en kæreste. På en måde har jeg lyst til at slå op med ham, fordi jeg ikke har den følelse, og så også fordi han er RIGTIG umoden, og det er jeg lidt træt af. Der skeR også det, at jeg tror at jeg har følelser for en anden. Han gør mig bare så nervøs på en dejlig måde, men han er 2 år ældre end mig, ville det være forkert? Der er også det med at jeg ELSKER singlelivet. Det der med bare at kunne "slå sig løs" og ikke skulle tænke sig om inden man gør noget, fordi man netop har en kæreste.

Hvad skal jeg gøre? Skal jeg blive sammen med min kæreste? Skal jeg slå op for ham den anden? Skal jeg slå op for singlelivet?

Svar: 

Hej med dig :-)

Jeg kan godt forstå du synes det er en svær situation at være i. Når man holder af en person, kan det være rigtig svært at såre personen, og samtidig kan nogle også være lidt nervøse for, om de vil fortryde at de har slået op.

Når jeg læser dit brev tænker jeg dog umiddelbart, at det lyder til at du er rimelig afklaret med, at din kæreste nok ikke er den rigtige for dig. Du nævner også, at du elsker singlelivet og måske burde slå op for det. Jeg tror, at i mange tilfælde vil man ikke elske singlelivet, hvis man har en kæreste, som man er rigtig forelsket i. Så vil man derimod vægte tosomheden og ens kærestes selskab højere. Der er intet galt i, gerne at ville være single, det er lige så rigtigt som gerne at ville have en kæreste.

Du skriver også, at du måske er lidt forelsket i en dreng der er to år ældre end dig, og i den forbindelse vil du gerne vide om det er forkert at dig evt. at begynde at ses med ham. Det synes jeg ikke det er. Som du selv nævner, kan drenge godt nogle gange være lidt umodne ift. piger i din alder, og derfor kan det faktisk nogle gange være rigtig fint, hvis piger finder en fyr der lige er lidt ældre end dem selv. Jeg synes derfor ikke du skal tænke så meget på alderen, men derimod fokusere på om han gør dig glad, og om du har det godt med ham... Men selvfølgelig kun, hvis du beslutter dig for at slå op med din kæreste :-)  

Jeg kan desværre ikke svare dig på, om du skal slå op med din kæreste. Det er noget du selv kan mærke inde i dig selv. Jeg synes bare det er vigtigt, at du hverken slår op med ham for singlelivet eller for ham den anden, men slår op med ham, hvis du ikke har lyst til at være kærester med ham mere, og hvis du ikke har kæreste-følelser for ham længere.

Held og lykke med det :-)

Mange hilsner

Christina.

Christinas billede
Christina fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program