Angst

brevkassespørgsmål

Angst

brevkassespørgsmål af
Anonym
18 år
Oprettet 8 år 1 uge siden

 

Hej :) Jeg skriver til jer, fordi at jeg over de seneste 3 - 5 måneder har haft ansgtligende symptomer, hvilket der har udviklet sig yderligere. Jeg vil gerne høre jeres mening om i tror at det ér angst eller om det evt. kan være noget andet eller flere ting blandet sammen. Jeg har været ude for nogle meget nervepirrende og skræmmende oplevelser i løbet af de seneste måneder, som der har ledt til følgende symptomer:

Svedeture/kulderystelser, mundtørhed, perioder med meget ondt i maven og for meget mavesyrer, en smule følelsesløshed i det nederste af mine ben og koncentrationsbesvær.

 Når de skræmmende situationer opstår, så oplever jeg konstant tankemylder, jeg har i forvejen OCD så det påvirker mig meget da det medfører til rigtig mange tvangstanker. Jeg føler at jeg ikke kan få luft og det trykker meget i brystet. Det kan varer ved fra 30 min - flere timer.  

Jeg har haft muskel/nakkespændinger i over 2 måneder og det har ført til daglig svimmelhed som præger min hverdag. Men jeg ved ikke om det har noget med evt. angst at gøre? Jeg vil gerne pointere at jeg ikke just er en person som dyrker særlig meget sport og jeg indtager måske 4 glas væske om dagen. 

Mit spørgsmål til jer er, tror i at det er angst, væskemangel eller lignende?

 

Og hvad i evt. kan rådgive mig til at gøre?
 

 

På forhånd mange tak :)

 

Svar: 

Kære du

Det lyder ikke rart det du beskriver. Det må være rigtig svært at få hverdagen til at fungere med så mange symptomer. Jeg kan ikke sige 100% sikkert hvad det er, men det kan sagtens være angst. Jeg vil råde dig til at gå til din egen læge og få en snak om det. Han/hun kan lave nogle undersøgelser, der kan udelukke andre vigtige årsager. Evt. kan du tage en veninde eller din mor eller far med, hvis det er svært for dig at komme afsted. 

 

Jeg håber svaret kan bruges og at du snart får det bedre

Mvh Maria

Marias billede
Maria har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program