Sprøjteorgasme?

brevkassespørgsmål

Sprøjteorgasme?

brevkassespørgsmål af
Anonym
19 år
Oprettet 8 år 3 uger siden

Hej

Jeg har længe undret mig over om det er en sprøjteorgasme jeg får, når jeg onanerer. Jeg stimullerer klitoris og ikke mit g-punkt som ellers er opskriften til en sprøjteorgasme. Inden jeg onanerer går jeg på toilettet og tisser af. Når jeg så er ved at få en orgasme tisser jeg en smule. Det er ikke sådan at jeg ikke kan lade være med at tisse men det er som om det hjælper til at få orgasmen  (Jeg spænder og presser for at opnå orgasme, så tænker jeg måske tisser pga presset?) når jeg så får orgasme tisser jeg også men her kan jeg ikke styre det. jeg ved ikke hvordan det ser ud og det lugter ikke med det samme, men dagen efter kan det håndklæde jeg har brugt godt lugte af tis. jeg føler selv jeg tisser på trods af at jeg tisser af. Jeg synes det er pinligt at jeg ikke ved hvad det er der sker og jeg føler ikke at jeg har kunne læse andre steder om min situation. Kan det godt lade sig gøre at få en sprøjteorgasme ved stimulation af klitoris? Og er en sprøjteorgasme både tid og andet væske? 

Håber på at få svar! 

Svar: 

Hej med dig,

Jeg kan godt forstå du undrer dig, når nu det du oplever ikke helt burde stemme overens med det du læser omkring sprøjteorgasmer. Man kan godt synes det er pinligt når kroppen gør ting vi ikke forstår, men pinlige ting sker for os alle og nogle kan vi bedre leve med end andre. Onani skal være dejligt og en nydelse, hvilket jeg også læser dit brev som om du synes det er. Det er sundt at udforske sin krop og jeg synes det er godt at høre at du mærker efter og lægger mærke til hvad der sker med din krop. På den måde lærer du dig selv rigtig godt at kende! Jo bedre man kender sig selv, jo mere kan man også nyde onanien og orgasmerne, fordi man kan slappe af i det.
Sådan som jeg læser dit brev, stiller du du to spørgsmål, som jeg vil forsøge at svare på så godt jeg kan:

Kan det lade sig gøre at få en sprøjteorgasme ved sitmulation af klitoris?

En sprøjteorgasme kan være forskellig fra kvinde til kvinde og for nogle kan den opleves forskellig fra gang til gang.  Man kan sige, at som regel er en sprøjteorgasme en del af en skedeorgasme, som det også lyder til er det du har læst, men kvindens anatomi hænger sådan sammen at G-punktet er forbundet med klitoris. Klitoris har sådan nogle lange "fangearme" der går op i skeden og stimulation af klitoris kan dermed også forplante sig til g-punktet. Måske er det det der sker når du får en sprøjteorgasme ved stimulation af klitoris?

Er en sprøjteorgasme både tis og andet væske?

Der er ikke helt enighed om hvad en sprøjteorgasme består af. Væsken består primært af vand, proteiner og nogle sukkerstoffer. Nogle mener væsken dannes i nogle kirtler der sidder omkring urinrøret. Nogle har lavet en undersøgelse af væsken. Man undersøgte den væske der kommer fra kvinden når hun får en sprøjteorgasme og her fandt man, at den væske indeholdte både tis og så noget andet væske. Nogle kvinder er bange for at komme til at tisse, fordi det godt kan føles som om man skal tisse når man får en sprøjteorgasme og faktisk er det sådan, at hvis ikke man "giver slip", så er det meget svært at få orgasmen, men det er ikke ensbetydende med at en sprøjteorgasme er det samme som at tisse, for en sprøjteorgasme er altså mere end bare tis. I forhold til at det godt kan lugte lidt af tis på håndklædet når du er færdig kan altså godt være fordi at du har tisset lidt i forbindelse med at du har fået en orgasme. Når nogle er bange for at tisse når de får en sprøjteorgasme, er det nok fordi at tis er forbundet med noget pinligt hvis det er i forbindelse med sex (for de fleste), men måske skal man ikke være så bange for noget så naturligt som tis? Selvfølgelig skal man lytte til sig selv og kun gøre det man synes er rart (det er vigtigt!), men jeg får en fornemmelse af at du nyder dine orgasmer, så hvis du har det okay med at der kommer lidt tis når du kommer, så ser jeg ingen grund til at du skal begrænse din onani. Måske synes du heller ikke det er helt så pinligt, nu du hører at det faktisk er helt normalt at en sprøjteorgasme indeholder lidt tis?

Jeg håber du kan bruge mine svar!

De bedste hilsner,

Astrid

Astrids billede
Astrid har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program