misbrugt

brevkassespørgsmål

misbrugt

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 8 år 1 måned siden

jeg bliver misbrugt! det sker tit! men ja, siden det skete sidste gang har jeg haft rigtig ondt... hvad kan det skyldes? tør ik tage til lægen...! 

hvis du gerne vil have jeg uddyber lidt, så skriv det... også må jeg skrive igen... for ved ik om det svært at hjælpe ud fra det? har bare ikke lyst til at gå i detaljer, hvis det unødvendligt! 

Svar: 

Kære du

Jeg er ked af at du bliver udsat for sådan et misbrug. Det er på ingen måder i orden. 

Det er meget svært at sige noget præcist om hvad det er der giver dig de her smerter, og derfor er der heller ingen tvivl om at det bedste vil være at du kommer til din læge. Når det så er sagt så kan jeg sagtens forstå hvis du synes det er svært gå til din egen læge. 

Hvis du kan skrive lidt mere om hvor det er du har ondt, om smerterne er blevet værre eller mindre og om du har oplevet andre symptomer er det lidt lettere for lægerne her i brevkassen at komme med et bud på hvorfor du har de her smerter. 

Samtidig vil jeg opfordre dig til at logge på vores chat og snakke med en rådgiver om hvordan du kan få noget hjælp til at få stoppet de her overgreb, for det er ganske enkelt ikke okay at du skal udsættes for de her ting. Jeg ved godt at det er et stort skridt at skulle tage, men du skal vide at der findes masser af muligheder for at få hjælp og for at få misbruget stoppet. Men du bliver nødt til at række ud efter noget hjælp.

Chatten er 100 procent anonym, så det kan være et trykt sted for dig at starte. Sammen med rådgiveren kan du finde ud af hvad du ellers vil kunne gøre for at få det stoppet, og du kan tage det hele i dit eget tempo. 

Bedste hilsner 
Niels-Christian

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program