Skifte skole???

brevkassespørgsmål

Skifte skole???

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 8 år 2 måneder siden

Hej cyberhus. For to år siden skiftede jeg skole pga vi flyttede fra f til a.

Jeg savner virkelig min gamle klasse. Jeg har ingen ægte venner i min skole. Jeg har tænkt på at cykle hen til f og vågne tidligt for er nemlig i god form

(Går i 7. Klasse)

Svar: 

Hej med dig

Først og fremmest forstår jeg godt du savner din gamle klasse og at det kan være svært at skifte skole.

Jeg tror dog det er nødvendigt, at du snakker med dine forældre om, hvordan du har det. Hvis du gør dig umage for at sætte dine forældre ind i dine tanker tror jeg de vil kunne forstå dig. Det er dog stadig ikke sikkert, de vil synes det er en god ide, at du skal cykle langt hver morgen for at flytte til din gamle skole. For der har jo trods alt været en grund til, at de synes, du skulle flytte skole for to år siden. Men uanset hvad, bliver de nødt til at være inde over beslutningen så i sammen kan finde en løsning. 

Hvis det ender med det ikke er en mulighed at flytte tilbage må du få det bedste ud af der, hvor du er. Det kan godt være, at du ikke lige nu har fundet nogle super gode venner på den nye skole. Men det kan sagtens nå at komme. For I udvikler jeg alle sammen, og pludselig finder du måske ud af, at du kan have det sjovt med nogle fra den nye klasse, selvom du ikke lige havde regnet med det. Og uanset hvad, så husk på at du helt sikkert har lært meget ved at klare det at flytte skole. Det kan nemlig være svært at komme ind i en helt ny klasse, så husk på at du har klaret det.  

Venlig hilsen Maria 

 

MariaFPs billede
Maria har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program