sove sammen

forumspørgsmål

sove sammen

forumspørgsmål af
Mirjam
16 år
Oprettet 8 år 2 måneder siden

Hej piger!
Når I sover hos hinanden, kan I så også finde på at kæle lidt. Jeg gør det lidt med mine veninder, men ved ikke om det er normalt. Synes bare det er smadderdejligt at ligge under dynen tæt sammen og kæle lidt. Synes man bliver rigtig tæt med ens veninde og så er det jo også rigtig dejligt.
Er 13 år.

Kommentarer

Hej ano jeg er dig en dreng og jeg føler mig lidt zaloux over at piger ligger og kæler men det er ikke en drenge ting :-( så hvis jeg var dig ville jeg ikke være flov ;-) hilsen dreng på 14 år. PS er du single leder nemlig efter en flirt.

940

Hej. Nej, du har ret, det er nok en pigeting. Vi er vant til at give krammere, flette fingre, venindekysse, prøve tøj sammen og gå på toilet sammen, så det er nok mere naturligt for os at kæle end for drenge. Jeg er heller ikke flov over det.
Knus fra Mirjam

915

Tror det er helt normalt hos piger. Jeg er 14 og når jeg sover med en veninde er det også helt almindeligt at vi hygger og kæler lidt. Det hører lissom til at har man har det rart under dynen. Det skal jo være sjovt og dejligt at sove sammen. Så jeg vil gi Mirjam helt ret.
Kram fra Line

943

Jeg ville SÅ godt men tør ikke rigtig spørge mine veninder.

881

Mig og min bedste veninder er ret frække sammen,
Når vi sover sammen sover vi nøgne og nusser hinanden. Vi giver også hinanden fingeren det er SÅ hyggeligt

838

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program