Min kæreste

brevkassespørgsmål

Min kæreste

brevkassespørgsmål af
Anonym
18 år
Oprettet 8 år 2 måneder siden

Hej.

Jeg ses meget med en dreng, eller vi er nok nærmere kærester. Jeg har en ekskæreste som jeg havde sex med, men jeg var min kærestes første. Han havde ikke lavet noget seksuelt med andre piger inden mig. Men første gang vi har sex, er hvor vi begge er godt beruset, og der synes jeg egentlig ikke at der var noget. Anden gang havde vi ikke drukket, der kunne han ikke få stiv ligemeget hvor meget vi forsøgte, hvor han også selv siger han var så mega nervøs fordi han gerne vil have det er godt for mig. Men det ikke så meget det der er problemet, det jo hvad der kan ske. En dag sagde han at han var så træt af han kom så hurtigt, og jeg har jo altid bare tænkt han sådan kom der til sidst fordi med min eks kunne han overhovedet ikke forsætte med at have sex efter han var kommet, så troede bare det var sådan det var med alle drenge, men det var åbenbart ret tideligt inde i sexen at han kom også er den stadig stiv i noget tid bagefter .. Vi snakkede sådan om hvad der mon kunne gøre at han holdte længere, altså jeg vil jo også meget gerne give ham blowjob og handjob men han stopper mig meget hurtigt for ellers vil han komme. Vi har prøvet med kondom, det gjorde ikke den største forskel. Han har selv nævnt at der hvis findes en eller anden creme(aner intet om det) men det ville han synes var ret træls. Vi prøvede så hvor vi havde sex også gik der 1-2 timer også havde vi sex igen og der kom han også hurtigt og der kunne han ikke have sex særlig lang tid.Han fortalte mig så at der nok gik 30-60 sekunder også kom han, troede ikke at det var så hurtigt. Og det er hver gang.. Også var det egentlig der jeg synes det kunne være dejligt for ham hvis vi fandt en eller anden måde..Jeg vil jo utrolig gerne give ham nydelsen af handjob og blowjob men det holder mig jo samtidig tilbage at det er sådan med ham.. Er det "unormalt"? Hvad kan jeg/vi gøre? Jeg synes jo han er mega fantastisk selvom der lige er det der, og jeg synes stadig det er godt at have sex, men synes det gør det mere besværligt ..

Svar: 

Hej du

Det er meget forståeligt, at du er i vildrede og i tvivl om, hvordan du skal håndtere situationen, hvor dit sexliv byder på bump på vejen. Du skal allerførst vide, at du ikke er den eneste, som har oplevet, at noget er udfordrende og besværligt. Sådan kan det sagtens være, når man skal finde ud af hinanden og hvordan man får sexlivet til at køre på den bedst mulige måde for begge parter.

Når jeg læser dit brev, fornemmer jeg, at det frustrerer både du og din kæreste, at han ikke kan holde længere - fordi I gerne give hinanden en god oplevelse. Det er meget forståeligt, at det kan være frustrerende. Selvom længden af et samleje ikke nødvendigvis er det vigtigste, så kan det - ligesom du skriver - påvirke de dejlige ting, man har lyst til at gøre ved hinanden. Dit første spørgsmål er, om det er unormalt, at din kæreste kommer tidligt - og der kan du være helt rolig. Selvom det kan være lidt besværligt, så er det bestemt ikke unormalt, men derimod noget, som en del par oplever. Det lyder som om, din kæreste virkelig ønsker at give dig nogle gode oplevelser og selv er frustreret over det, og hvis han f.eks. er nervøs kan det også påvirke ham, så han kommer tidligere, end han ellers ville have gjort. Så kan han nemlig spænde i de muskler, som kan give udløsningen.

Du spørger derudover, hvad du/I kan gøre ved det, at han kommer tidligt. I de fleste tilfælde kan det trænes, så han kan holde længere. F.eks. kan det at minde ham om at trække vejret helt ned i maven, når I har sex, medvirke til at han muligvis holder længere. På den måde slapper han af i musklerne og det vil kunne påvirke længden af samlejet. Udløsningen kan nemlig komme hurtigere, hvis musklerne er spændte. Det at skifte stilling i løbet af et samleje kan også gøre en forskel, så det kan I tænke over. Hvis din kæreste onanerer, så kan han tænke over at stoppe lige før, han kommer, vente 20-30 sekunder og gå igang igen, men stoppe lige inden, han kommer og vente igen. Ved at gøre det, vil han træne det at holde ud i længere tid, og det vil kunne give resultater under sex. Derudover kan din kæreste lave knibeøvelser - det er ikke kun for kvinder, men kan gøre, at han holder længere. Det, han skal gøre er, at klemme sammen på samme måde, som når han stopper en tis-stråle, i 5-10 sekunder ad gangen. Han skal gøre det mindst 10 gange om dagen. Efter sigende skulle det have en god effekt.

Nu har jeg givet jer nogle råd, og der findes mange flere, så brug evt. lidt tid på at finde flere på nettet, men jeg vil anbefale jer at mærke efter, hvor jeres grænser går, hver især. Så gør ikke noget, I ikke synes om. Sex skulle gerne være noget, som er rart og behageligt. Hvis I går død i træningen, så husk - som du netop også selv skriver - at sex også kan være dejligt, selvom det varer i kortere tid, end I optimalt kunne tænke jer. Så nyd også hinanden og den intimitet, I har sammen, og som gør jer og jeres sexliv unikt.

De bedste hilsener fra Mai

Mais billede
Mai har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program