Inden du selv stiller et spørgsmål

 

Tandlægebrevkassen svarer kun på udvalgte spørgsmål

OBS: Tandlægebrevkassen modtager så mange spørgsmål, at vi ikke kan give alle svar. Du kan derfor ikke være sikker på at få svar, hvis du stiller et spørgsmål til tandlægen. 

For at så mange som muligt alligevel kan få hjælp, har vi fundet frem til de spørgsmål vi oftest modtager omkring tænder, og samlet dem i en oversigt, som du kan finde her

Kokosolie som tandpasta

brevkassespørgsmål

Kokosolie som tandpasta

brevkassespørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 8 år 3 måneder siden

Hej Cyberhus

Jeg er en pige på 17år. Jeg har været vegetar siden jeg var 14år men er i dag ved at blive veganer og vil derfor gerne udelade alt der kommer fra dyr både i min kost men også generelt som livsstil. I den forbinldese er jeg stødt ind i at det meste almindelige tandpaste ikke er vegansk. Jeg har læst om det på nogle forskellige hjemmsider og har set at rigtig mange veganere laver deres egen tandpasta af kokosolie, natron og japansk pebermynteolie.

Mit spørgmål er nu om kokosolie er lige så godt som almindelig tandpasta? De veganere der skriver om det skriver at man også får hvidere tænder af det men jeg er alligevel i tvivl om det er lige så godt som almindelig tandpaste og om der er noget man skal være opmærksom på med det?

Venlig hilsen

Den kommende veganer. 

Svar: 

Hej Anonym

Jeg kan se at at Niels har svaret på et spørgsmål om præcis det sammen for ca. et halvt år siden fra en pige som er på vej til at blive veganer. Derfor har jeg valgt ikke at sende spørgsmålet videre til Niels i denne omgang men i stedet linke til det tidligere svar. Du kan se det her

Mange hilsner 
Niels-Christian

nielshansens billede
Niels fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program