Hjælp?!

brevkassespørgsmål

Hjælp?!

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 8 år 4 måneder siden

Hej med jer.

 

Jeg er en pige på 16, og jeg står lidt i et dilemma...

Jeg har nu i næsten et år haft en partner, som jeg er rigtig glad for. Vi har ikke rigtig haft sex før for et par dage siden (men er dog ikke jomfru), og da skete der noget meget ubehageligt. Han blev ved med at sige at jeg var for slap i skeden, og at han ikke rigtig fik noget nydelse ud af det. Det gjorde mig meget ked af det, og han tvang mig derfor til at sutte på hans tissemand mens jeg græd. Det havde jeg det egentligt fint med, men jeg var meget ked af at han syntes at jeg var for slap. Er der noget man kan gøre for at stramme skeden, eller måske få sin mødom tilbage?

 

K.H. Den frustrerede

Svar: 

Hej med dig.

Jeg skal prøve at svare på dine spørgsmål og håber, at du vil kunne bruge mine svar.

Jeg kan godt forstå, at du synes, at det er lidt frustrerende at få at vide, at man er for slap. For at blive mere stram kan man lave nogle knibeøvelser. Det gør du ved at knibe sammen, så det føles som om, at du holder på en prut. Det kan du gøre et par gange om dagen, og det er desuden sundt, fordi det styrker din bækkenbund, som skal hjælpe dig, hvis du en dag skal have børn. Det er dog ikke noget, man behøver at tænke så meget over i din alder. Det er muligt at få sin mødom genskabt, men det kræver en operation og det er ikke noget der vil have nogen betydning for om du er slap.
Hvis man synes, man er for slap, kan man lave disse øvelser, men jomfruhinden som brydes, når man har sex, kan man ikke få tilbage. Det er en lille hinde, der sidder i skeden der kan betyde, at det gør lidt ondt og bløder, når man har sex første gang. Den kan dog også bryde, mens man bare dyrker sport eller andet. 
At han ikke kunne mærke så meget behøver i øvrigt slet ikke have noget at gøre med at du er slap. Det kan lige så godt handle om at I skal afprøve nogle andre stillinger som fungerer bedre for jer. 

Jeg kan forstå, at du er glad for din partner, som du har haft sex med. Det synes jeg er rigtig dejligt. Dog synes jeg ikke, at det er i orden, at han siger til dig, at du er for slap og at han ikke nyder det, mens i har sex. Hvis du heller ikke synes, at det var helt i orden, at han sagde det, kunne du prøve at forklare ham, at det ikke er så rart at få at vide. Sex er meget intimt og derfor kan det være meget stødende, når man får sådan noget at vide. Du skriver også, at du begyndte at græde og at han tvang dig til at give ham blow-job. I et forhold er det aldrig i orden at bruge tvang og som pige har man altid lov til at sige nej. Du skriver godt nok, at du havde det fint med det, men du skal vide, at det ikke er i orden, at din kæreste tvinger dig til noget, hvis du ikke har lyst. Jeg synes, du skal snakke med ham og sige til ham, at det ikke er i orden, at han tvinger dig til noget. Hvis i har sex en anden gang og han prøver at få dig til noget, du ikke har lyst til, er det vigtigt at kunne sige fra. Hvis han ikke forstår eller ikke lader dig sige fra, synes jeg, at du skal tænke over, om han fortjener at være din kæreste. En kæreste skal gøre en glad og ikke ked af det og det er vigtigt, at der ikke er tvang i et forhold.
Hvis han tvinger dig til at gøre noget du ikke har lyst til, så er det et seksuelt overgreb...også selv om I er kærester. 

Jeg vil gøre opmærksom på, at selvom denne her fyr har sagt, at han ikke nød sex med dig, betyder det ikke, at sex aldrig bliver godt. Bare fordi der er en, der har sagt, at du er slap, betyder det ikke, at alle drenge synes det. Sex er heller ikke kun for drengens skyld, men også for pigens og sex bliver for piger bedre med tiden. Piger begynder ofte at nyde det mere med alderen og jeg er sikker på, at du nok skal opleve en tilfredsstillende sex mange gange i dit liv. Om det skal være med ham her er op til dig, men ellers er der mange andre drenge derude. Og også mange drenge, der ikke tvinger piger til noget, de ikke har lyst til.

Med venlig hilsen Signe.

 

SigneMs billede
Signe fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program