Meningen med livet?

forumspørgsmål

Meningen med livet?

forumspørgsmål af
Mik Andresen
17 år
Oprettet 8 år 5 måneder siden

Jeg sad på nettet og pludselig stødte jeg på denne side, som havde et bud på "meningen med livet". Det giver ikke helt mening synes jeg. Det måske for meget sådan sort/hvid skrevet. Der står blandt andet noget med at forældrene lever videre i barnet når de er døde. Hvordan skal det forstås? Lyder lidt som en gal videnskabsmand der har skrevet det. Vil lige dele siden med jer og høre jeres mening: http://videnskabenssvar.blogspot.dk/

Kommentarer

Allerede ved nogle af de første punkter går det galt. Der er endnu intet endeligt bevis for at universet skifter imellem Big Bang og Big Crunch. Faktisk forudsiger videnskabsfolk i øjeblikket at universet enten vil ende i et Big Rip (hvor galakser og lignende vil blive trukket fra hinanden) eller Big Freeze (hvor universet vil ende i varmedød).

Angående punktet om at forældrene lever videre i barnet blander forfatteren 2 idéer sammen (i hver fald ud fra det jeg har forstået).

1. Forfatteren skriver at de samme gener fra forældrene lever videre i barnet (dette er sådan set meget rigtigt).

2. Forfatteren ser ud til at antyde at forældrenes bevidsthed på en eller anden måde lever videre i/bliver overført til barnet. Her begynder vi så småt at gå over i nogle spirituelle påstande/spekulationer der hverken har hold i virkeligheden eller har nogen form for videnskabeligt belæg.

Jeg ved ikke hvor gammel forfatteren er, men noget kunne tyde på at personen er ung og har fået sine idéer fra Assassin's creed spillene.

912

Meningen med livet er 42 ifølge Wikipedia...

935

I see what you did there :D

892

Jeg er kristen men er nu på videnskabens side når det er dette emne ifølge mig er meningen med livet reproducere altså få børn håber du kan bruge det til noget

879

Behøver der nødvendigvis at være en mening?

For hvis der ikke er nogen mening med livet så kan du jo give det lige den mening som du synes giver mest mening for dig.

851

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program