Normalt

brevkassespørgsmål

Normalt

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 8 år 5 måneder siden

Er det normalt at onanere med elektrisk tandbørste?

-pige

Svar: 

Hej Pige

Godt spørgsmål, og jeg må indrømme at jeg ikke kan give dig et særlig præcist svar. 

Når du spørger om det er normalt tænker jeg at du spørger om det er noget der er mange der gør? Jeg har ikke kunne finde nogen undersøgelser, men jeg tænker at der helt sikkert er nogen der onanerer med en elektrisk tandbørste, fordi dens vibrationer kan bruges til at stimulere klitoris. 

Jeg er dog ikke sikker på at det er en super god ide, hvis tandbørsten stadig bliver brugt til at børste tænder med.  Det er meget forskellige bakterier man har i munden og i og omkring skeden og jeg vil ikke anbefale at blande de to. Der kan sidde rester at tandpasta og skidt fra tænderne (også selv om man måske ikke kan se det) og det kan jeg forestille mig godt kan skabe noget ubalance i skeden som kan give svamp. Jeg tænker heller ikke det er så lækkert at børste tænder med den efter den har været i brug til onani.

Men hvis tandbørsten ikke længere bliver brugt til tandbørste og hvis det føles godt tænker jeg ikke det er problematisk. Jeg vil dog altid anbefale at du kommer et kondom på inden du bruger den. Så kommer der ikke en masse "forkerte" bakterier i og omkring skeden når du onanerer og den er også meget lettere at rengøre bagefter. 

Hvis du bruger en tandbørste til at onanere vil jeg anbefale dig kun at bruge den til at stimulere klitoris og ikke stikke den op i skeden. Ganske enkelt fordi jeg der kunne være risiko for at rifter i skeden, men også fordi de fleste eltandbørster består af flere dele som kunne risikere at gå fra hinanden, og det ville virkelig være ufedt at "miste" et børstehoved eller en tænd/sluk knap i skeden. 

Mange hilsner
Niels-Christian

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program