For klog?

forumspørgsmål

For klog?

forumspørgsmål af
Mig - den kloge pige
13 år
Oprettet 8 år 5 måneder siden

Er 13.. Jeg er en meget forsigtig og usikker type. Jeg har veninder, BFF'er faktisk. Min hvad er livet værd, hvorfor lever vi det? Hvorfor er vi så førelses fulde? Når man er i det fri, og ser en fugl. Hvorfor er det ikke mig? Fuglen flyver, ubekymret og 'glad' hen over mig og mine problemer. Jeg vil være en fugl. Kun have en lillehjerne - ingen følelser, ingen samvittighed. Jeg er begavet siger folk, jeg får at vide at jeg er den 'klogeste' elev i klassen. Lærene bliver altid overraskede, over hvor meget jeg ved. Jeg er følsom. Men er det egentlig godt at være klog? Nej, ikke hvis du spørger mig. Du er altid foran dem på din alder. Altid så bekymret. Jeg kan ikke sætte ord på det! Jeg gad godt være dum som en dør, naiv og dement. Det ville være en leg. Hilsen mig, den for kloge pige

Kommentarer

Jeg har haft det helt samme problem. Har altid været klogere og mere moden end nogen anden i min klasse, og selvom det har været hårdt, vil jeg ikke bytte det for noget i verden. At være klog er ikke noget, man kan være for meget. Tro mig, på et tidspunkt vil de andre indhente dig, og det vil blive meget nemmere.
Apropos dit ønske om at være dum som en dør, så vil det ikke hjælpe på din bekymring, for dem, der måske ikke forstår alt i skolen eller ude i verden, føler følelser meget stærkere.
Fugle virker måske mere frie, men de er også i større fare. Vi mennesker har ingen naturlige fjender, det har de. Nu ved jeg ikke, hvordan det er at være en fugl, men det er sikkert ikke helt tomt for bekymringer.
Held og lykke,
Pain

468

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program