sove nøgen sammen

forumspørgsmål

sove nøgen sammen

forumspørgsmål af
Mirjam
14 år
Oprettet 8 år 6 måneder siden

Hej.
Jeg har en rigtig god veninde og vi sover af og til sammen. Nu er vi begyndt at sove nøgne, og jeg synes det går rigtig godt. Det er en fed måde at vise tillid på og jeg synes vi har fået et meget tæt forhold til hinanden.
Jeg vil gerne spørge om der er andre piger der har erfaringer med at sove nøgne. Jeg ved ikke hvor almindeligt det er. Ville være glad for at høre jeres erfaringer.
Vi er begge 14, men sov nøgne første gang da vi var 13
Knus fra Mirjam

Kommentarer

Hej Mirjam
Jeg synes, det lyder super dejligt. Jeg har ikke prøvet at sove nøgen sammen med en veninde, men jeg sover altid nøgen selv, og har gjort det i ca. to år, tror jeg. Jeg er 16. Sover du også nøgen, når du sover alene, og hvorfor gør du det? Og hvordan fandt du og din veninde på at sove nøgne sammen (sover hun også nøgen derhjemme)?
Knus
Lærke

705

Jeg sover nogen gange nøgen derhjemme også. Kommer an på hvor varmt det er. Jeg kan godt li' det - det er dejligt frit og self også lidt frækt. Min veninde havde også prøvet og sove nøgen hjemme, og så kom vi til og snakke om det en dag vi snakkede nattøj. Så aftalte vi at prøve og sove nøgne næste gang vi skulle sove sammen. Vi var lidt generte, men det gik rigtig godt og siden har vi gjort det. Det kan godt anbefales!
Knus
Mirjam

694

Jeg har sovet nøgen sammen med flere veninder og kan kun anbefale det.

745

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program