Ensom

forumspørgsmål

Ensom

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 8 år 8 måneder siden

Jeg er en dreng paa 15 aar. Og jeg er ret ensom... Efter efter sommerferien skal jeg gaa paa en ny skole, og har ingen venner fra den gamle, har heller ikke set min nye kasse, og er mega nervøs. Jeg har to gode venner, men de bor begge et stykke væk, og har deres eget liv, egne venner. Jeg har aldrig følt mig så ensom, så taber-agtig... Jeg er den stille type, og siger ikke så meget. Alligevel var jeg målet for mobning.. Jeg tilbringer sommerferien derhjemme, alene, på mit værelse og gæmmer mig for det meste bag en tvet eller playstationen... Ville bare have det ud af systemet... Har aldrig følt mig mere ensom...

Kommentarer

Hej med dig. jeg er en pige 17 snart 18.

da jeg gik i folkeskolen var jeg også ensom, men jeg fandt min egen vej og gjorde det til folks eget problem hvis de ville snakke med mig måtte de selv komme til mig for jeg var træt af at prøve og blive skubbet væk hele tiden.
jeg fandt ud af hvem jeg selv var da jeg begyndte at fokusere mere på mig selv og se det positive ved mig som andre var så dumme at gå glip af.

da jeg fandt ud af at jeg var street punker fik jeg mere selvtillid og det endte med at folk blev interesseret i mig for jeg var pludselig spændende da jeg var mere selvsikker og vidste hvad jeg ville.
jeg har også altid været den stille type der blev overset og er det stadig i forhold til de andre men slet ikke i forhold til hvad jeg var dengang idag siger jeg fra og jeg gør mig bemærket, hvis folk skubber til mig fester eller træder på mig med vilje stiller jeg mig op på bordet så alle kan se mig for de skal fandme ikke tro at de kan gøre med mig som de vil.

mit råd kan kun være at lære dig selv at kende, ryd dit klædeskab køb noget nyt tøj, kom ud og vis verdenen hvem du er og at du er stolt af at være den du er og hvis folk har et problem med det må de blive væk. på den måde finder du
også hurtig ud af hvem der er dine rigtig venner og hvem der kun er sammen med dig for at få noget ud af dig.

håber det kunne hjælpe lidt :D

443

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program