Penis!...

brevkassespørgsmål

Penis!...

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 8 år 10 måneder siden

Hej

jeg er 16 år og har er problem.

mit problem er, at jeg har en meget lille tissemand i forhold til mine venner og alle andre..

jeg har målt den til 2 cm i slap og 4 cm i stiv. Jeg kan godt onanere, men det er svært at tage fat i den fordi jsg skal holde den med to fingre.

jeg er 1,79 og vejer 78 kg og er ret tyk. Er også omskåret, da jeg er jøde hvis det kan have nogen betydning???

mine to bedste venner har tissemand på omkring 10 cm i slap. Det kan man se når vi er i bad efter idræt.

hvorfor er deres så mange gange større end min?

 

jeh havde engang seX med min eks, og hun sagde at hun ikke kunne mærke noget overhovedet. Hun kunne heller ikke sutte, da den er alt for lille:(

vokser den nogensinde? Hjææælp

Svar: 

Hej Anonym

Jeg kan godt forstå at du er frustreret over størrelsen, når du har haft sådan en oplevelse med din eks-kæreste. 

Men altså...du er heldigvis kun 16 år hvilket betyder at du er langt fra færdig udviklet. Det betyder også at din penis sagtens kan vokse endnu. Nogle drenge vokser stille og roligt gennem hele puberteten. Nogle vokser vildt meget i starten, og andre (ligesom dig) udvikler bare ikke penis ret meget de første år af puberteten. Men så kan det lige pludselig komme hurtigt lidt senere. 

Så selv om jeg godt ved det er vildt frustrerende er der ikke meget andet at gøre end at have masser af tålmodighed og give kroppen tid. Hverken din vægt eller at du er omskåret har nogen betydning for størrelsen. Det er bare sådan din krop er skruet sammen. 
Det samme gælder dit spørgsmål omkring dine kammerater som har en større penis end dig. Deres kroppe er bare anderledes skruet sammen. 

Vokser din penis nogen sinde spørger du om? Det kan jeg selvfølgelig ikke garantere, men jeg kan sige at det vil den højest sansynligt. En gennemsnitlig penis er mellem 12-18 cm når den er færdig udvokset, hvilket betyder at det er ca. den størrelse lang langt de fleste penis´er ender med at være. 

Giv det tid...så tror jeg der vil ske noget. 

Mange hilsner
Niels-Christian

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program