Er det normalt

brevkassespørgsmål

Er det normalt

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 8 år 9 måneder siden

Hej

mine bryster begyndte at vokse for ca. 2 år siden, og dengang var det ene større end det andet. Jeg fik at vide at det var normalt at det ene bryst godt kunne være lidt større end det andet. Den dag i dag er det ene stadigvæk større. Nu når det er 2 år siden er jeg begyndt at blive lidt bekymret for om det bliver ved med at være sådan. Er det normalt at ens bryster er sådan i så lang tid. Jeg er begyndt at blive lidt bange for om de aldrig ændrer sig og om der er noget galt med mig. 

Svar: 

Hej 

Der sker meget med kroppen i den alder som du har, og det betyder, at dit udseende kan forandre sig. Jeg forstår derfor godt, at det nogle gange kan være lidt bekymrende, at man ikke helt præcis ved, hvad der sker, hvornår og hvorfor. 

Du skriver at dine bryster ikke er lige store, og at det er 2 år siden, at de begyndte at vokse. Det er faktisk sådan at langt de fleste kvinder, ikke har nøjagtigt lige store bryster og at det ene netop vil være lidt større end det andet ligesom dit - så ja det er faktisk helt normalt, at der er forskel på størrelsen. Så du skal ikke være bange for, at der er noget galt med dig. Det er selvfølgelig svært for mig at vide, hvor stor forskellen er, men hvis det kun er en lille smule, er det helt sikkert kun dig selv, der vil lægge mærke til det. Men dine bryster kan også nå at ændre sig meget mere endnu, da du stadig er i den alder, hvor de vokser, og derfor kan ændre udseende. 

Jeg håber du kunne bruge mit svar. 

Hilsner fra 

Annika

Annikas billede
Annika har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program