Crush

brevkassespørgsmål

Crush

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 9 år 2 uger siden

Hej Cyberhus! :)

Her for en uge siden begyndte jeg at skrive med en rigtig sød fyr, han er ca. 1,5 år ældre end mig. Det skøre er bare at han er min brors bedste vens lillebror, så kan ikke helt finde ud af om det er for underligt? Han er bare så sød og jeg tænker hele tiden på ham... 

Han er begyndt at skrive søde til mig og lave kyssesmileyer, vi snakker også tit om emner hvor vi kunne mødes fx. skulle jeg høre ham spille noget musik eller se en bestemt film sammen osv. Det vil jeg egenligt vildt gerne, men problemet er bare at jeg virkelig ikke ved om jeg tør! Henne i skolen bliver jeg nemlig tit lidt genert når jeg snakker med drenge, eller jeg bliver ikke sådan genert jeg ved bare ikke altid hvad jeg skal sige også føler jeg mig lidt akavet selvom jeg virkelig prøver at sige til mig selv at jeg ikke er det.. 

Så hvis jeg skal være sammen med ham er jeg bare bange for at være vildt akavet eller ikke have noget sige eller at jeg ikke ved hvad jeg skal gøre af mig selv. Har aldrig været alene derhjemme med en dreng før, så ved ikke hvad jeg skal gøre!? På en måde synes jeg også bare det ville være så ærgeligt hvis jeg ikke mødes med ham pga. jeg er bange, for vi "snakker"/skriver vildt godt sammen! Det er længe siden jeg har følt jeg har haft så god en kemi med en fyr, men det er også bare noget andet når man skriver...

Noget andet jeg tænker er også hvis vi får noget sammen om det ville være for underligt haha? Min bror og hans bedste ven skal nemlig flytte sammen i sådan en ungdomsbolig, så hvis det ikke går vil jeg jo ikke rigtigt kunne komme væk da jeg nok vil møde hans bror derinde noglegange.. haha..

Hvad tænker du?

Knus mig :)

Svar: 

Hej med dig

Dejligt, at du skriver med en fyr, du synes virker rigtig sød. Derudover vil jeg rose dig for dine overvejelser, hvor du prøver at vurdere, hvor "galt" situationen kan ende, i og med, at det er din brors bedste vens lillebror du er interesseret i. Jeg kan godt forstå dine bekymringer, men jeg synes bestemt ikke det skal holde dig tilbage, for tænk sig hvis I kunne få det rigtig rart sammen og der kunne være mere i det end en sød sms-flirt? Men du skal selvfølgelig kun mødes med ham, hvis det er noget du har lyst til. Du kan jo eventuelt prøve at overveje om det er chancen værd eller om du synes der er for mange dårlige ting ved situationen.

Men prøv eventuelt at tænk på hvad det værste der kan ske er? I kan jo starte stille og roligt ud og lære hinanden at kende som venner, og så se om jeres forhold udvikler sig derfra. Hvis I finder ud af at I ikke skal ses mere, ender I måske med i stedet, at blive gode venner og ellers har I fået prøvet det af, og du vil ikke gå og tænke på om det nu kunne være blevet til mere, hvis I havde mødtes. Du skriver selv, at det ville være ærgerligt hvis du ikke mødtes med ham, fordi du er bange for det. Og du føler samtidig, at I har en god kemi. Når du selv siger sådan, tror jeg næsten, at du vil fortryde hvis du bare stoppede flirten her og lod det blive ved en sms-flirt. Som du selv skriver, er det ikke det samme at skrive på sms og snakke sammen i virkeligheden. Men i og med at I skriver godt sammen, tænker jeg, at der er en god chance for at I også kunne have kemi i virkeligheden. Jeg forstår udemærket at du er nervøs for, hvordan det ville være at se ham i virkeligheden, og du siger at du nemt kan blive genert i skolen og føle det er akavet. Det er HELT normalt at have det sådan, det er der mange der har. Selvom det kan være svært at tro på, så kan det måske hjælpe dig at tænke på, at andre andre ikke altid opdager, hvor genert eller akavet man føler sig. Det føles tit værre end det opfattes af andre - og måske vil han endda synes det er lidt sødt, at du er genert. Der er mange i din alder der ikke har været alene med en fyr før, så derfor er det helt forståeligt at du er nervøs for situationen, men her er mit bedste råd at du skal være dig selv, spørge interesseret til ham og så ellers lade tingene ske. Hvis du er dig selv er det både nemmest for dig, og det er også den bedste måde fyren lærer dig at kende på. Hvis du gerne vil være lidt forberedt, så du føler dig mindre nervøs, kan du eventuelt tænke over nogle emner hjemmefra du kunne bringe på banen og så kan du altid spørge ind til hans interesser og hvad han holder af at bruge sin tid på. Nu når I har nogle mennesker i begge kender, er det også et nemt samtalemne for jer.

Jeg håber du kunne bruge det til noget og held og lykke med det!

Vh Maria

 

 

 

 

 

MariaFPs billede
Maria har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program