Status alt :)

blogindlæg

Status alt :)

Skrevet af
MikkelL
Oprettet 9 år 1 uge siden

Hej alle jer skønne cybere. :)

 

Hold da op, det er ved at være alt for længe siden jeg snart har været herinde og blogge, men der har simpelthen været så meget. Status pt er, at jeg d. 30/4 bliver uddannet social- og sundhedshjælper, så lige nu, er jeg i min 3. praktik som er den sidste. Jeg har d. 15/4 aller sidste dag på plejecentret, og jeg har det simpelthen nu, allerede så dårligt ved tanken, jeg er en type der aldrig nogensinde har været god til at sige farvel. Men heldigvis har jeg tilbudt mig som afløser deroppe ved sygdom og ferie, så jeg håber at komme i huset stadigvæk, det mener de også sagtens at jeg kan :) 

 

Efter uddannelsen? - Ja, der ved jeg endnu ikke hvad jeg skal. Jeg har forsat mit studiejob ved kassen i Bilka Odense. Og så til august, er min plan at jeg startet op på en 1-årig sundhedspakke på VUC-HF, et år, hvor man kun tager de fag der skal til for at komme ind på sygeplejerske uddannelsen, så jeg kan søge ind næste år. Jeg er faktisk nu allerede optaget.

 

Lige nu, bruger jeg rigtig meget af min tid på plejecentret, er sammen med vennerne og ellers bare slappe af. Det bliver ikke til det vilde Bilka pt, da jeg simpelthen synes jeg er så træt efter en 7-15 vagt på plejecentret. Jeg glæder mig enormt meget til at være færdiguddannet, jeg glæder mig til ikke længere at være elev, men faktisk en faglært, som kun 17 årig! 

 

Jeg har ikke så frygtelig meget på hjertet pt, men jeg lover at skrive et blogindlæg så snart jeg er uddannet hjælper :)

 

God aften - Hilsen Mikkel. 

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program