Er det nomalt ?

brevkassespørgsmål

Er det nomalt ?

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 9 år 2 måneder siden

Jeg er 13 og min pik er 20cm i stiv er det nomalt?

Svar: 

Hej med dig!

Jeg kan godt forstå, at det er noget der fylder hos dig. Mange unge drenge i din alder er opmærksomme på hvordan deres krop udvikler sig og bekymrer sig om, om det er normalt. Det kan være svært at være usikker på om ens krop ser ud som den skal, særligt når der sker rigtig meget med den og det kan sætte mange tanker igang.

Det kan være svært at sige om det er normalt, fordi at det er meget forskelligt fra dreng til dreng. Men umiddelbart er det ikke noget, der lyder til at være forkert ved din krop.

Hvis du er bekymret for om alt er som det skal være kan det være en ide at tage et smut forbi sin læge. Så kan man få klarhed over om alt er i orden. Det kan være rart at få at vide med sikkerhed. Det kan godt være grænseoverskridende at skulle tage til læge med den slags, men husk på at din læge har set det mange gange før og synes ikke det er hverken pinligt eller mærkeligt.

Ellers kunne det måske være en ide at spørge din far eller en god kammerat om de tænker det er normalt? De kender jo til det fra dem selv og I kan derfor måske få en god snak ud af det?

Jeg håber du kan bruge mit svar

Venlig hilsen Astrid

Astrids billede
Astrid har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program