Røv? Til drenge

forumspørgsmål

Røv? Til drenge

forumspørgsmål af
Liv
15 år
Oprettet 9 år 3 måneder siden

Hej drenge, jeg er en pige på 14 år.
Jeg har en 'lille' røv hvilket jeg er lidt ked af, den er ikke flad eller noget bare lidt lille. (Ikke som man ser Kim Kardashian, Nicki Minaj osv) min er forholdsvis lille. Men jeg vil sige at den passer til min krop. Men jeg er ikke sikker.
Her forleden har jeg modtaget et par jeans og jeg ved ikke om jeg synes de sidder godt? Dømmer i piger udfra hvordan deres røv ser ud i jeans? For jeg kan love jer, at når jeg først har smidt tøjet, ser den meget bedre ud. Hjælp drengeee! :-)

Kommentarer

Hey Anonym pige på 14 år :)

Jeg fortrækker selv en god røv over et par gode bryster, og en god røv er ikke nødvendigvis en stor en, ofte er en lidt mindre røv noget frækkere :)
Min kæreste er ikke så høj igen, og hun har ligesom du beskriver en god og fyldig røv, som ikke er særlig stor, og det synes jeg er super lækkert :) Hun går ofte i tæt siddende jeans, og man kan godt se hendes røv i det, og jeg synes at det ser godt ud til hende :)

- Emil 19 år :)

793

En røv er altid bedst, når den ikke er tildækket ;)

783

Hej Anonym
Der er mange der mener at en lille røv er piv frækt og 83% af hele verdens mænd og drenge synes alligevel at det pæneste på en pige eller dames krop er ansigtet. Håber at jeg muntrede dig op.
Hilsen Mig

756

Ja!

683

Hej liv, sådan som du beskriver din røv lyder som en rigtig god røv. jeg dømmer selv pigers røv i g streng

63

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program