hund

brevkassespørgsmål

hund

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 9 år 3 måneder siden

kan man komme til skade ved og have sex med hund da jeg er kommet til det ?

Svar: 

Hej Anonym

Det korte svar er ja, det kan man godt. 

Nu skriver du ikke hvordan du har haft sex med en hund, men ud over at du selvfølgelig kan blive kradset eller bidt kan der være risiko for at du får små flænger i og omkring skeden hvis ikke du er våd nok når hunden kommer op i dig eller hvis hunden er for voldsom. 
Hvis hunden slikker dig kan der være risiko for infektion. De fleste hunde slikker sig selv i numsen og kan derved overføre bakterier til dig hvis den efterfølgende slikker dig. Mange hunde æder også de mærkeligste ting de finder (alt fra gammelt mad til deres egen afføring) så der er mange bakterier i og omkring deres mund. 
I det hele taget har hunde en helt anden bakterieflora. Både i munden og omkring deres penis(som de slikker med deres mund), så det er i hvert fald vigtigt at være opmærksom på om du oplever kløe, svie eller på anden måde nogle gener i underlivet i de kommende dage. 

I Danmark er det ikke ulovligt at have sex med dyr, så længe at dyret på ingen måde lider skade eller nød under sex, eller at dyret ikke bliver skadet som følge af sex. Det er selvfølgelig vigtigt at du er opmærksom på det hvis du nu skulle "komme til" at have sex med en hund igen. 
Men der udover skal du selvfølgelig også passe på dig selv, så du ikke kommer til skade. 

Bedste hilsner
Niels-Christian

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program