Ingen orgasme

brevkassespørgsmål

Ingen orgasme

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 9 år 3 måneder siden

Hjælp jeg onanere tit men jeg får aldrig orgasme er det unormalt og kan man gøre det forkert siden jeg ikke får orgasme. 

Svar: 

Hej med dig.

Faktisk er det slet ikke unormalt, at du har svært ved at få orgasme, selvom du onanerer meget. Det er meget forskelligt fra pige til pige, om man kan få orgasme, og om man har let eller svært ved det.

Hvis du onanerer på en måde, hvor det føles dejligt, gør du ikke noget forkert. Der findes nemlig ingen rigtige eller forkerte måder at onanere på, så så længe du kan lide det, du gør, kan du bare fortsætte og så kan det være, du på et tidspunkt vil opleve orgasmen.
Mange piger oplever lettest orgasme, hvis de stimulerer deres klitoris. Hvis du blidt aer og masserer din klitoris, kan det være, orgasmen kommer til dig. Husk dog på, at det kræver meget øvelse og et godt kendskab til sin egen krop at opleve orgasme, så vær tålmodig og gå stille og roligt frem.

Sexlinien har lavet en god side, hvor de skriver om orgasme og onani. Måske kan det give dig lidt mere viden og måske nogle fif at kigge på det, de har skrevet?

Vh. Matilde

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program