Onanering

brevkassespørgsmål

Onanering

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 9 år 4 måneder siden

Hej cyber hus hvis det føles lidt ubehageligt at onanere må man så gerne blive ved?

Svar: 

Hej Anonym

Nu skriver du ikke noget om hvad det er omkring det onanere der er ubehageligt og derfor kan jeg heller ikke give dig et helt præcist svar...men lad mig prøve. 

I strten af puberteten hvor kroppen lige er begyndt at udvikle sig er penishovedet meget følsomt og derfor kan det godt føles ubehageligt i penis når man onanerer. 

Måske er følelsen du beskriver ikke kun en følelse i penis men mere i hele kroppen. Hvis det er det vil jeg også sige at det er meget normalt. Når man begynder med at onanere i starten af puberteten kan den følelse der kommer i kroppen godt virke ret overvældende og nogle gange helt ubehagelig fordi det er en følelse man som ung ikke har oplevet før. 

Lige meget om det er det ene eller det andet så tænker jeg at det handler om at gå stille og roligt frem. Hvis det "bare" føles ubehageligt så er det helt okay at fortsætte, men det skal selvfølgelig ikke gøre direkte ondt. Hverken i penis eller andre steder i kroppen. 

Jeg tror det du oplever er en helt naturlig del af at du først nu er ved at lære din krop at kende. Du er ved at lære den følelse der opstår når man onanerer at kende. Gå stille og roligt frem...så er jeg sikker på at du med tiden vil komme til at kunne lide følelsen i takt med at du lærer den bedre at kende.

Mange hilsner
Niels-Christian 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program