Penis???

brevkassespørgsmål

Penis???

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 9 år 7 måneder siden

Hej

min penis er bogstavelig talt kun 3 cm i slap tilstand og 5 cm i stiv.

Jeg er 15 år. jeg vejer omkring 78. Jeg er tyk og er ikke så stærk. Jeg er jøde så derfor er jeg omskåret. Kan det have noget med det at gøre?

Når vi står i badet efter idræt kan jeg se at næsten alle drengene han en mindst 3 gange så stor pik som mig.

Er derfor begyndt ikke at gå i bad efter idræt. 

Min lillebror på 12 år har en meget større penis end mig. For ca 2 uger siden målte vi og hans penis blev målt til 9 cm i slap og 15 cm i stiv.

Jeg syntes at det var lidt pinligt.

Han er heller ikke ligefrem den tyndeste.

 

Jeg har også et problem med at holde min penis slap. Den bliver nærmest stiv af alt. Jeg kan stå uden tøj i badeværelset og jeg får stiv pik. Findes der øvelser til ikke at få stiv pik hele tiden?

Svar: 

Hej Anonym

Godt du skriver når nu du er bekymret over størrelsen. Det er en meget normal bekymring at have for fyre, men det er ikke fedt at gå med alene. Du stiller to spørgsmål...vi tager dem fra en ende af. 

1. En normal størrelse pik for en voksen mand er mellem 12 og 18 cm. Det er altså for en fuldt udvokset mand hvilket mænd først er omkring de 20-21 år. Så selvom du lige nu oplever at alle andre du ser omkring dig har noget større pikke så er det ikke noget der behøver at betyde noget. Nogle drenges pikke vokser meget hurtigt når de kommer i puberteten, og andres vokser først meget meget senere. Som 15 årig er der stadig langt igen før du er fuldt udviklet og det betyder også at din pik kan nå at vokse meget endnu. 
Jeg kan godt forstå du undrer dig over at din lillebrors pik allerede er længere end din. Men kroppe er forskellige og de udvikler sig forskelligt...også på to brødre. 
At du er omskåret og måske er lidt overvægtig har nogen betydning for længden på din pik. 

2. At din pik bliver stiv hele tiden er helt sikkert noget de fleste fyre kender til. Det har ganske enkelt noget at gøre med din krops udvikling. Lige nu vælter hormonerne rundt i din krop, hvilket er fuldstændig normalt som teenager. Det betyder også at det nogle gange kan føles som om pikken næsten får "sit eget liv" og bliver stiv i alle mulige situationer. Også der hvor det ikke altid er helt vildt fedt. 
Jeg er ret sikker på at du vil opleve at det sker mindre og mindre jo ældre du bliver. Indtil da kan du prøve at gå i noget tøj der skjuler det lidt når det sker. Lidt længere T-shirt, bluser eller noget i den stil der kan dække lidt over området, når nu det sker. 

Der er også nogen der mener at det hjælper hvis man onanerer. At hvis man ligesom får noget seksuel energi ud af kroppen ved at onanerer skulle pikken være mere "rolig" og ikke så ofte blive stiv i løbet af dagen. Du kan jo afprøve det og se om det virker for dig. 

Bedste hilsner
Niels-Christian

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program