Den er lille

brevkassespørgsmål

Den er lille

brevkassespørgsmål af
Anonym
19 år
Oprettet 9 år 7 måneder siden

jeg har siden jeg var 7-8 år gamle haft en lille tisemand og jeg har gået og tænkt over

hvordan jeg skal få den til at vokse findes der piller eller et eller andet der gør at den vokser og bliver lidt stiv?? Hilsen K

Svar: 

Hej K

Nu skriver du ikke præcis hvad det vil sige når du siger at den er lille. Men jeg synes det er vigtigt at sige at næsten alle fyre der skriver ind i brevkassen eller på vores chat omkring størrelsen er fyre der synes at den er lille. Langt de fleste har en fuldstændig almindelig størrelse tissemand. 
En helt almindelig størrelse tissemand er mellem 12 og 18 cm, når den er stiv. 

I forhold til dit spørgsmål om piller så er svaret enkelt. NEJ...der findes ingen piller der kan gøre din tissemand længere eller bredere. Hvis du finder nogen et eller andet sted på nettet er det fup. Det eksisterer ikke. 

Der findes piller som kan hjælpe med til at få den mere stiv, så det kan lade sig gøre at gennemføre et samleje. Der findes flere forskellige slags, men de kaldes populært potenspiller. Men der er tale om piller som man skal have på recept gennem lægen da pillerne ud over at give stiv tissemand også kan have nogle bivirkninger som man skal have styr på. Potenspiller giver, hvis de virker som de skal, stiv tissemand i en kort periode, sådan at det kan lade sig gøre at have sex. Efter sex forsvinder virkningen igen. 
Med mindre man som ung har et problem med at få stiv tissemand i en grad der gør at man slet ikke kan gennemføre et samleje giver brug af potenspiller ikke rigtig nogen mening. 

Som sagt tænker jeg at den oplevelse du har af størrelsen på din tissemand ikke nødvendigvis behøver at handle om din tissemands faktiske størrelse, men mere fordi det der med størrelsen bare ofte er noget der fylder hos fyre...og de fleste synes selv at den er for lille. 

Jeg tænker at det i høj grad handler om at acceptere den størrelse man nu engang har. 

De Bedste Hilsner
Niels-Christian

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program