Hvad skal jeg gøre

brevkassespørgsmål

Hvad skal jeg gøre

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 9 år 7 måneder siden

Hej Cyberhus.

Det her bliver nok et "Normalt spørgsmål..." men ligesom så mange andre går jeg og tænker over min egen penis størrelse. Mig og en af mine gode veninder snakker om vi ikke skal prøve at "Gøre det sammen." på den ene side vil jeg gerne og den anden er jeg bange for at min penis er for kort til at tilfredstille hende/piger. min penis er mellem 16,5-17cm og jeg har læst er det er ret meget. Jeg har også læst at det ikke er størrelsen, men hvordan man bruger sin penis under samleje som gør det godt, er det sandt.

hilsen mig :)

Svar: 

Hej Dig :-)

Som du selv skriver, så er det nemlig helt normalt at gøre sig tanker om sin penisstørrelse og sin første gang.

Jeg tror godt, du kan stole på det, du har læst. Det lyder nemlig som om, din penis har en rigtig fin - og endda ganske stor - størrelse, så der er ikke nogen grund til at bekymre dig om det.

Som du også nævner, er det helt rigtigt, at gørelsen betyder mere end størrelsen. Sex er bedst for begge parter, hvis man lever sig ind i det, har interesse for hinanden, udforsker hinandens kroppe med hænderne og generelt bare nyder at være sammen. Gør man disse ting, vil det derfor have mindre betydning, om ens penis er 10 eller 18 cm lang.

Inden du vælger at prøve det med din veninde, vil jeg opfordre dig til at tænke igennem, om du virkelig er klar til det. Fordi hun er din veninde og ikke din kæreste, kan det være, det kommer til at påvirke jeres forhold fremover, hvis I vælger at prøve at have sex med hinanden. Når man skal have sin første gang er det vigtigt, at man har det med en, man stoler på og føler sig tryg ved. På den måde får man i hvert fald med stor sandsynlighed den bedst mulige oplevelse med sin første gang.

Held og lykke med det hele.

Kh. Matilde

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program