veninden

brevkassespørgsmål

veninden

brevkassespørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 9 år 7 måneder siden

hej jeg ville spøre om hvordan jeg skal spøre min veninde om jeg må slikke hins underdel, hun gøe mig rimlig liderlig

Svar: 

Hej med dig.

Det kan være svært at finde grænsen mellem venskab og "lidt mere", så det er godt du skriver ind til os med dit spørgsmål.

Jeg tror ikke, der er en rigtig eller en forkert måde at spørge på, men jeg tror der er nogle ting, man skal tænke over, inden man spørger om sådan noget. Først og fremmest tror jeg, det er en god idé at tænke over, om du tør risikere at miste din veninde. Hvis du spørger hende, og hun ikke har lyst, kan hun blive stødt over, at du spurgte, eller det kan blive underligt mellem jer, fordi hun ikke har lyst til dig på den måde. Tit er venskabet ikke det samme efter sådan et spørgsmål, så man skal tænke sig godt om, inden man kaster sig ud i det. Det er også godt at tænke over, hvad der ville ske, hvis din veninde sagde ja. Hvordan ville jeres venskab være bagefter? Hvad nu hvis den ene af jer har lyst til at gøre det igen, men den anden ikke vil? Hvis det bliver sådan, kan det også være meget svært at være lige så gode veninder, som man plejede.

Mit råd til dig er altså, at du skal tænke rigtig meget over, om det er vigtigst for dig at beholde jeres venskab, eller om det er vigtigere at undersøge muligheden for at være "lidt tættere" med hende end andre piger er med deres veninder.

Jeg håber, du kan bruge mit svar.

Kærlig hilsen Tanne

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program