Min eks

brevkassespørgsmål

Min eks

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 9 år 7 måneder siden

Hej Cyberhus.

Jeg har rigitg godt kunne lide en dreng som jeg har gået i klasse med. Og han kunne heldighvis også lide mig. Jeg havde ikke engang nået at gå i klasse med ham et helt år. Jeg startede i 6 sidste år. Og han stoppede små 3 uger inden sommerferien. En lille måned inden han stoppede spurgte han så om vi skulle være kærester. Jeg havde kunne lide ham allerede 2 måneder after jeg var startet. På et tidspunkt vi havde været sammen, havde min veninde også været der. Hun vidste godt at jeg kunne lide ham. Samme aften da vi var taget hjem, min veninde og jeg, havde hun så overtalt mig til at skrive til ham. Om at det var ham jeg kunne lide. Og det gjorde jeg jo så, han skrev tilbage, og troede ikke helt på det, men lige pludseligskrev han så at han havde det på samme måde med mig. Der gik lang tid før vi så blev kærester. " uger inden vi bliver kærester siger han så til mig at han skal flytte, både skole og hus. Jeg bliver selvfølig ked af det, men er heller ikke den bedste til at vise følelser, så man kunne ikke mærke det på mig, en dag spurgte han så om jeg ikke var ked af at han skulle flytte. Jeg svarede ikke rigigt men spurgte i stedet om han havde set sit nye hus. Han kendte mig godt på nogle punkter og viste derfor godt at jeg ikke synes det var det fedeste. Det var så den dag vi blev kærester. Og i starten da han stadig gik i klassen gik det godt. Men lige med det samme han gik ud af klassen ignorede han ig, løg for mig og prøvede at undgå mig. Og det gjorde mig sur og ked af det. Jeg havde sagt fra start at jeg ikke ville være kærester med ham pga han skulle flytte. Så jeg vidste han snart flyttede, og slog derfor op. Det virkede ikke som om det rørte ham.

Og nu savner jeg ham VIRKELIG meget. Jeg kan ikke lade være med at tænke på ham. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Og nej, jeg kan ikke komme ned og besøge ham og han heller ikke mig. Vi prøvede nemlig at holde kontakten men blev hurtigt uvenner.

Og jeg vil VIRKELIG godt ham, men det virker ikke som om han vil mig, hvad skal jeg gøre ? På forhånd tak.

Svar: 

Hej.

Det er altid svært og kan gøre rigtig ondt, når ens kæreste skal flytte til et sted, hvor man ikke kan være sammen længere.

Det lyder til, at I begge to var forelskede i hinanden i starten, men at han ikke længere viste dig, at han var forelsket, da han gik ud af klassen.
Det er slet ikke okay, at han ignorerede dig, løj og undgik dig, bare fordi han ikke længere var en del af jeres klasse.
Jeg kan sagtens forstå, hvorfor du slog op med ham dengang - både fordi han blev sådan over for dig, og fordi han alligevel skulle flytte et andet sted hen.

Det er helt normalt, at du nu savner din ekskæreste og virkelig gerne vil være sammen med ham. Ud fra det du skriver, lyder det bare ikke til, at det er hvad din ekskæreste ønsker. Hvis det virker som om han ikke gider dig længere, og at I ikke kan holde kontakten uden at blive uvenner, så synes jeg ikke, at du skal bruge mere af din energi på ham.
Det ender bare med, at du bliver mere ked af det og måske såret, hvis du bliver ved med at kontakte ham, og det fortjener du ikke.
Drengen gør dig mere ked af det end glad, og sådan skal en god ven eller kæreste ikke være.  

Selvom det virker svært lige nu, så tror jeg, det bedste for dig ville være, hvis du prøvede at komme lidt videre.
Det er svært i starten bare sådan at prøve på at glemme en person, man godt kan lide. Det kan være en god ide, at du får snakket med nogle gode venner eller veninder om det her, og sammen med dem kan du lave noget sjovt, så du kommer til at tænke på andre ting.
Det er også vigtigt, at du sørger for at leve videre og komme ud og opleve nogle ting, hvor du kan møde andre søde drenge.

Du kan måske gå i ungdomsklub sammen med nogle veninder, I kan gå på café eller lave andre sjove ting, hvor I møder nogle nye mennesker.
Så er jeg sikker på, at du en dag vil indse, at han ikke var den rette dreng for dig, og at der findes mange, mange andre søde drenge, der er meget bedre for dig.

Jeg håber, at du kan bruge mit svar og snart finder en anden sød dreng, der er god mod dig.

Kærlig hilsen Mette

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program