Penis

brevkassespørgsmål

Penis

brevkassespørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 9 år 7 måneder siden

Hej.

min penis er kun 7 cm i stiv tilstand og alle de andre i min klasse er mindst 9. De fleste har en længere en i slap tilstand en jeg har i stiv. Er det normalt? Jeg er omskåret måske er det derfor. 

Svar: 

Hej med dig

Du er bestemt ikke den eneste dreng der tænker over om din penis er stor nok. Det kan godt være svært at se alle de andre drenge rundt om en se anderledes ud og man kan godt blive bange for at man ikke ser ud på samme måde. Men du skal vide at man mest kigger på sin egen penis og ikke så meget på de andres og derfor tror jeg at de andre tænker helt på samme måde som dig.

I din alder er du stadig i starten af puperteten og derfor er det ikke sikkert at din krop er begyndt at vokse endnu. Det er meget forskelligt hvornår kroppen begynder at forandre sig i teenageårene, men de fleste kan se forskel og forandringer når de er mellem 12 og 15 år.

Derfor er det helt normalt at din penis stadig kan være mindre end de andre drenges, da det kan være at din vokser mere senere. Faktisk så vokser ens penis helt indtil man er i 20'erne, så der er altså lang tid endnu til at få en større penis - hvilket du med sikkerhed får.

Jeg håber det var det svar du havde brug for at høre og at det kan give dig lidt ro til at slappe af og lade tiden forandre din drengekrop til en mandekrop.

Venlig hilsen Marianne

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program