Sex

brevkassespørgsmål

Sex

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 9 år 7 måneder siden

Jeg vil gerne have sex med min kæreste men har bare ikke lyst til at doge det til ham så hvordan kan jeg vise det

Svar: 

Hej med dig

Det lyder dejligt at du er begyndt at føle dig klar til at skulle have sex med din kæreste. Det er en stor ting og noget som begge skal have lyst til og være klar til for at det bliver en god oplevelse. 

Jeg kan godt forstå at du tænker at du ikke har lyst til at sige det til din kæreste. Måske synes du at det er pinligt eller akavet at skulle snakke om det. Men jeg synes faktisk at det er rigtig vigtigt at I snakker om det inden det sker så I begge er klar til det og så I kan fortælle hinanden om I er nervøse eller usikre på det der skal ske. På den måde er I sikre på at I ikke kommer til at gå over hinandens grænser og kun gør det I har lyst til. I stedet for at snakke om jeres egen første gang kan du måske overveje at spørge lidt indtil om han har haft sex før eller snakke om venner der har. Det kan også være at I skal se en ungdomsfilm som handler om det her med at have sex første gang og så tage en snak derefter.

Hvis du slet ikke kan forestille dig at skulle sige noget til ham så kan du vise det med kroppen og på den måde du er på over for ham. Du kan måske have lidt mindre tøj på end du plejer, ligge dig helt op til ham, kysse ham og vise ham at du synes han er sød. For at have en god oplevelse første gang I har sex, så er det vigtigt at have et godt langt forspil, så I begge bliver tændte og føler jer klar. Og så er det fint at huske på at man ikke skal være verdensmester første gang. Lige som med alt andet så kræver det øvelse at blive god. Sådan er det også med sex.

Jeg håber du bliver en god oplevelse.

Venlig hilsen Marianne

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program