Vandpibe

forumspørgsmål

Vandpibe

forumspørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 9 år 8 måneder siden

Jeg ELSKER at ryge vandpibe. Det er vildt hyggeligt at gøre det sammen med venner og ind i mellem kan jeg også godt finde på at gøre det alene, selv om det ikke er så tit. MEN er det farligt?????? Jeg ryger aldrig smøger og kunne aldrig finde på det. Så det der med at jeg bliver afhængig og at det kan udvikle sig til at jeg ryger smøger er ikke det jeg mener. Er vandpibe farligt i sig selv???? Nogle uger ryger jeg 1-2 gange om ugen og så kan der også godt være nogle uger hvor jeg slet ikke ryger. Faktisk kan der godt gå en måned hvor jeg ikke ryger. Er det farligt?????

Kommentarer

Hejsa. Vandpibe kan faktisk også godt være farligt, ligesom almindelige smøger... Man kan jo altid diskutere risikoen, men der er vist lavet flere undersøgelser omkring det, og jeg har fx læst at 100 vandpibesug svarer til at ryge en almindelig cigaret - der er jo også en del tjære i vandpibe. Vandpibe i det lange løb også øger risikoen for kræft,, præcis som almindelige cigaretter.

Desværre! :( For ja, det er mega hyggeligt at ryge vandpibe, kan også godt selv lide det sociale og hyggen ved det, men man jo også tænke lidt på sin krop. :)

Prøv fx. at kigge lidt her på Cancer.dk's hjemmeside, hvor du også kan hente en online "folder" om vandpiberygning og risiko, farer osv. ved det. http://www.cancer.dk/fagfolk/noegletal_og_baggrundsviden/rapporter/vandp...

Mvh. Maja

1080

Hmm jeg er kon 12 men jeg ryer også vandpipe nogen gange med min feter og ja de voksne ved det god de siger vi bage skal lade hvar at blive ved med det

1052

Hejsa,

Altså det er lige så farligt som cigaretter.
Se her:
http://cupunu.dk/vandpibe/

897

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program