Dating sider for hetero

brevkassespørgsmål

Dating sider for hetero

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 9 år 10 måneder siden

Hej jeg vil høre om der en nogle dating sider for hetero for 15 årige og op efter. 

hilsen en 15 årig dreng 

Svar: 

Hej med dig

Jeg kan godt forstå at du er interesseret i at finde en pige og at det er lidt spændende at gøre det på en datingside. Som du måske allerede ved skal man på langt de fleste datingsider være 18 år og det er der flere forskellige grunde til. Den største grund er at man ofte skal betale for at være medlem og det skal man have et kreditkort for at kunne. Men det handler også om at de her datingsider gerne vil beskytte helt unge mod at blive udnyttet af ældre, som der måske er risiko for på datingsider. Jeg kender ikke til datingsider for unge, men det kan være at du kan prøve at google det og måske læse om der er nogen der har erfaring med om det er gode eller dårlige sider før du begynder på det.

Jeg tænker lidt på hvad grunden mon er til at du gerne vil finde en pige på en datingside istedet for i skolen, i klubben, til sport eller til fest? Det kan være rigtig svært at tale med piger man bare sådan møder, men det er noget alle bliver nervøse over og skal lære. Det kan være at du skal begynde at smile og sige hej til en pige minimum en gang om dagen, bare for at øve dig i at flirte. Du kan måske også spørge lidt ind til nogle piger du kender og se om de kunne være interessante at snakke med. Hvis du en gang i mellem går til fester kan du også her se om der er piger du synes ser søde ud og som du gerne vil lave noget med. Det er udfordrende for de fleste at flirte og date, både piger og drenge, nogle er bare bedre til at skjule det end andre.

Selv om jeg ikke helt kunne give dig det svar du spurgte efter, så håber jeg at du kan bruge mine tanker omkring datingsider.

Held og lykke med at finde en sød pige, enten online eller i virkeligheden.

Venlig hilsen Marianne

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program