Undervægtig

brevkassespørgsmål

Undervægtig

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 9 år 11 måneder siden

Hejsa cyberhus!

Da jeg var mindre begyndte folk at kalde mig for ham den tykke. Det synes jeg egentligt ikke var ret fedt. Og af den grund begyndte jeg nærmest at sulte mig selv. Det var et stort problem dengang. Jeg havde en eller anden ting jeg tror der hed aneksi eller så noget. Det kom jeg så over igen og jeg begyndte at tage lidt på igen. 

Her for to uger siden opdagede jeg at jeg havde tabt mig en del. Nu er det så et problem igen. Jeg vejer 36 kg og jeg er 1.70 høj cirka. Jeg tør ikke fortælle det til nogle fordi jeg synes det er lidt pinligt. Jeg har det konstant dårligt og for det meste brækker jeg det op jeg spiser.

Please hjælp mig! Tak på forhånd.

Hilsen anonym

Svar: 

Kære anonyme

Jeg er glad for at du har skrevet ind. Det er rigtig godt gået! Det er godt at høre at du er opmærksom på, at der kan være et problem, for det er vigtigt at lytte til hvad ens krop forsøger at fortælle en.  

Jeg har lidt svært ved at læse mig til hvordan du har det med din krop og med mad i dag, men jeg synes det tyder på at du har det rigtig skidt.  Det lyder lidt som om det både kom bag på dig at du havde tabt dig en del, men samtidig at du godt er klar over at du kaster maden op og at du går rundt og har det dårligt det meste af tiden. Jeg tror, at det din krop prøver at fortælle dig er, at den er sulten og i underskud for alt det den behøver for at fungere optimalt.

Der kan være rigtig mange grunde til at man har det dårligt med sin krop og med mad. Med kroppen behøver mad for at kunne klare sig gennem dagen, fordi det er derigennem den får de ting den har brug for så den kan holde sig igang. Det er derfor det er så vigtigt at du får hjælp.

Du skriver, at du synes det er pinligt at fortælle det til nogen, men jeg håber at mit svar kan give dig mod til at opsøge en læge eller i hvert fald at snakke med en du stoler på om det, så du kan få den hjælp du behøver. Det fortjener du!

Cyberhus har en chat, hvor man anonymt kan snakke med en voksen om de bekymringer og tanker man har og det synes jeg kunne være en god mulighed for dig, hvis du synes det er for meget at skulle snakke med en læge lige med det samme?

Ønsker dig rigtig god bedring!

Mvh. Astrid 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program