Nr. 1?

forumspørgsmål

Nr. 1?

forumspørgsmål af
Elijah
14 år
Oprettet 9 år 11 måneder siden

Hej jeg er en dreng på 14 og har en kæreste. Jeg er dog stadig totalt forelsket i min eks..lige nu er vi bare bedstevenner, pga jeg fuckede op da vi var sammen.
Da vi var sammen var hun meget tilbageholdende , og har så fundet ud af at det var pga. hendes tidligere kæreste som døde inden de slog op.
Hun siger han var hendes livs kærlighed..hun var nok 13 dengang lidt tidligt at finde sit livs kærlighed..men spørgsmålet er..tror i jeg nogensinde kan blive hendes nr. 1 siden hun savner ham så meget, og fortæller hvor fantastisk han var osv..?

Kommentarer

Kender følelsen af at være forelsket i sin eks, alt for godt :/

Jeg er stadigvæk forelsket i hende, dog er der kun gået et halvt års tid. Vi er heller ikke lige på vennebasis, da vi besluttede det nok bare var bedre hvis vi ikke blev det. Det ærgrer mig og alligevel er jeg glad for vi ikke er det, for jeg ville ikke kunne holde ud at være venner med en og have vennesamtaler med en jeg er forelsket i.

Jeg tror at overalt i verden er det meget usandsynligt at finde sit livs kærlighed imens man stadigvæk kun er et barn/teenager, for der sker så utroligt meget, nye følelser, nye oplevelser. Det er forvirrende og overvældende. Men derfor synes jeg helt klart stadigvæk at man godt kan have følelsen af at en pige bare er "The one" og føler præcis sådan om min eks.
Det lyder som en meget sørgelig slutning på din eks og hendes tidligere kærestes forhold, jeg kan på ingen måder forestille mig hvordan det må påvirke hende, så det kan være svært at svare på dit spørgsmål. Men én ting vil jeg dog sige alligevel. Jeg tror at hvis man elsker eller nogensinde har elsket en person meget højt, så glemmer man dem aldrig. De vil altid være der og nogle gange vil man savne dem. Men jeg tror helt sikkert at din eks en dag vil være kommet sig oven på det der er sket. og komme videre med livet, men det kræver bare tid.

Om du kommer til at blive hendes nr. 1 kan jeg eller nogen anden ikke svare dig på, men jeg vil komme med et forslag til noget jeg personligt synes du burde gøre. Og husk på at det her er MIN mening, og du skal absolut ikke gøre noget du ikke har lyst til, men tag det her med i dine overvejelser:
Jeg synes at hvis du har en bedste ven, som er din ekskæreste, som du stadig er forelsket i, ikke bare forelsket, men TOTALT forelsket, så synes jeg du skal være ærlig over for din kæreste du har lige nu omkring at det nok ikke er dig og hende. For det må vel føles lidt mærkeligt at have en kæreste, men at det ikke er hende man sætter højest.
Derefter synes jeg du skal åbne op og fortælle din eks hvad du virkelig føler. Gør det klart at du ved du har "fucked det op" og at du fortryder meget, for det lyder ihvertfald som om du fortryder det. Jeg tror nemlig du har det sådan, for det er præcis den samme følelse jeg har omkring min eks.
Forskellen på os to er dog at du har muligheden for at forsøge en sidste gang, mens jeg ikke længere har kontakt med min eks. og du kan tro at hvis jeg havde, ville jeg gøre alt for at bevise jeg kunne blive hendes nr. 1 og bevise at jeg virkelig elsker hende for det gør jeg.

Så mit råd er simpelt, vær ærlig. Tag imod mit råd hvis du føler det er rigtigt, hvis du har andre tanker omkring det hele så følg dine tanker og lad dit hjerte bestemme dine valg. Tænk tingene igennem og bedøm hvad den bedste mulighed du har kunne være :)

Held og lykke med det hele!

Mvh HamDrengen

298

Tak skal du have

310

Tak, men af mange grunde er jeg stadig sammen med min kæreste .-.
Vil helt klart bevise noget over for min eks

328

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program